Keresési eredmény a(z) „mav” címkére
Rendezés:

Vasút

Nincsenek újabb munkálatok, és fogynak a korábbiak is! Lassan csak a nagy melók maradnak, meg a szokásos békési álpályafelújítás!

Vasút

A hőségriasztás ideje alatt június 12-én déltől, a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet oszt az utasoknak a MÁV-Start.

Vasút

Picit megint arrébb toltak két határidőt, de egyszer csak készen lesznek, és akkor rendben lesz minden. Inkább legyen meg később, csak legyen rendesen megcsinálva.

Vasút

Két vasútvonal felújítása jelent újdonságot: a 26-oson és a 90-esen jelennek meg rövid időre a pályamunkások.

Vasút

A Tizenhetessel továbbított, menetrend szerinti vonatpár tiszteleg június 2-án a húsz éve az élő Nohabok köréből eltávozott Őfelsége, a Négyes emléke előtt.

Vasút

Kicsit „hosszabbítani” kell, két vonalon sem készültek el az eredeti határidőig a munkákkal.

Vasút

Új munkába elvileg sehol nem kezdtek a srácok, a többit meg szorgalmasan csinálják: ez is valami!

Vasút

Ez volt a szlogenje a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület szervezésében megrendezett Vasútakadémia 2019 konferenciának, az év legrangosabb vasútszakmai eseményének.

Vasút

Hétfőtől a keletit két hétre kiveszik: ez a legfontosabb változás, de apróságokkal is készül a MÁV szerte az országban, hogy aztán a felújítás elkészültével még jobban, gyorsabban, pontosabban közlekedjenek a szerelvények.

Vasút

Sok „kisebb” vágányzár, pályafelújítás a végéhez közeledik, de közben „jöttek” újabbak is, hiszen mindig van mit csinálni a magyar vaspályákon.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/