Keresési eredmény a(z) „mav” címkére
Rendezés:

Vasút

Joggal tűnhet teljes ismétlésnek mostani ágányzári közleményünk: ezek a munkák már ezen a héten is javában zajlottak. De vannak újdonságok és ápró változások is.

Vasút

A Keleti pályaudvar és Kőbánya felső közötti pályamunkák miatt több vonat a Nyugatiból indul, az eredetileg nyugatis ingák végállomása Kőbánya-Kispest lesz – és ez csak az egyik változás.

Vasút

Eljátszottunk a gondolattal, milyen közlekedési beruházások valósultak volna meg – vagy épp nem –, ha nem lennénk az EU tagja. A nagyvasúti járműhelyzet.

Biztos út

Havazás, szélvihar, kicsit sok a bolondos áprilisból! A közlekedés mindenesetre megsínyli az időjárást.

Vasút

Itt a gyomirtózási időszak, lásd még szezon.

Vasút

Húsvét után belehúznak a srácok: rengeteg „apró” pályakarbantartási munka kezdődik el. Többségüket viszonylag hamar meg is csinálják.

Vasút

A 2-es vonal átépítését a budapesti állomások közül talán Angyalföldön és vonzáskörzetében kísérik a leglátványosabb változások.

Vasút

Megírta a Magyar Közlöny, hogy már ilyenünk is van. Milliárdok a Kisföldalattira, a Fogasra, és kimondhatatlan összegű milliárdok vasúti kocsikra.

Vasút

Forduló hétnek is mondhatnánk a hétfőn kezdődő tizenötödik hetet, már ha ennek lenne értelme. Lényeg, lesznek véget érő pályafelújítások és éppen hogy elkezdődők is. Az állandóságot a Balaton és a 2-es képviseli, mások mellett...

Vasút

Születésnapi partira hívott mindenkit a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút. Ezzel a rendezvénnyel vette kezdetét a kisvasutakat bemutató éves programsorozat is.