Keresési eredmény a(z) „mav” címkére
Rendezés:

Vasút

Újdonság a Gyermekvasút rövidülése, és hogy a 150-esen hétvégén vágányzár lesz, így az Ivo Andric Ceglédnek tart. Izgulunk a 135-ös miatt: a pótlóbuszok 25-éig járnak csak – a most érvényes kommunikáció szerint.

Vasút

A vasúttársaság a MÁV Vagont és az ÖBB-t bízta meg a jobb sorsra érdemes motorvonatok karbantartásával és felújításával.

Vasút

A nagy vágányzárak közül már csak a hatvani van érvényben. Emellett több apró, néhány napig érvényes menetrendi változásra kell odafigyelni. Tájékozódjanak, figyeljenek oda a kiírásokra!

Vasút

Ismét megszemléltük az 1-es villamos leendő végállomását, a munkálatok már a finisben vannak.

Vasút

Fedett peron és új mosdó növeli majd a zánkai táborokba érkező gyerekek és kísérőik komfortérzetét.

Vasút

Az e-jegyrendszerrel kapcsolatos megállapodást jövő szerdán írja alá Tarlós István Budapest főpolgármestere és Pintér Sándor belügyminiszter.

Vasút

A keleti fővonalon majd egy hónapig módosított menetrend van érvényben. Erre figyeljenek oda a legjobban! De van még néhány más apróság is a már megszokott vágányzárak, pótlózások mellett.

Vasút

Pályakarbantartási munkák előkészítése, az ahhoz szükséges anyagok szállítása és tárolása miatt Rákospalota-Újpest állomáson lezárta a vasúttársaság azt a közforgalom elől elzárt üzemi területét, amelyet az autósok ideiglenesen parkolásra használtak.

Vasút

Nincs kész a 40a, de napról-napra jobb lesz. Alacsony a bázis: az első nap merő katasztrófa volt.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/