Keresési eredmény a(z) „mav” címkére
Rendezés:

Vasút

Egyre többen használják a szeptemberben megnyílt családi várót az állomáson. A gyermekkel utazók nagy örömére az új helyiségben játszósarok mellett gyermekmosdó és pelenkázó is van.

Vasút

A MÁV app már 390 ezer mobilkészüléken fut. Fokozatosan fejlesztik, nemzetközi, HÉV-es, városi közlekedési jegyeket is meg lehet majd vele venni.

Vasút

Az előkészületek során a következő hetekben lezárják a pályaudvar pénztárcsarnokának különböző részeit.

Vasút

Nyugat-Magyarországon kezdenek hozzá két vonalon is most a felújításokhoz, jellemzően éjszaka, hogy a nappali forgalom minél zavarmentesebb legyen. Máshol a már jól ismert felújítások zajlanak, közülük egyre több közelít a végső határidőhöz: jön a menetrendváltás.

Közút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 30-ától október 6-áig.

Vasút

A Hungrail Magyar Vasúti Egyesület éves konferenciáján a felszólalók kivétel nélkül a vasút jelentőségét méltatták. Kormányzati elképzelések, vasútfejlesztési irányok, plusz vasúti próbapálya!

Vasút

Érd és Százhalombatta között a vasút felett átvezető elektromos távvezeték a vasúti felsővezetékre kerülve zárlatot okoz. A pécsi vonalon többórás késésekre kell számítani.

Vasút

A pénztárak már leköltöztek az új aluljáróba.

Vasút

Visszatér az életbe a füzesabonyi vonal, Hatvan felé újabb fázisa kezdődik a felújításnak, hajráznak a néhány napos pályakarbantartások.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/