Keresési eredmény a(z) „motorvonat” címkére
Rendezés:

Vasút

Tizennyolc Siemens-szerelvény állhat forgalomba Brandenburg és Szászország szövetségi tartományokban.

Vasút

A keretszerződésből elérhető utolsó tizenegy motorvonatot is megrendelték. A szerelvények ráadásul akkumulátoros üzemre is képesek lehetnek.

Vasút

Az Alstom százmillió eurós kontraktust kötött tizenegy Coradia Continental (BEMU) szerelvény gyártására a szászországi közlekedési vállalattal.

Vasút

Az első hírek alapján a balesetben a két mozdonyvezető meghalt, további harmincan megsérültek.

Vasút

A szerelvénnyel már meg is kezdték a teszteket. Huszonnyolc új, nagysebességű Alstom-vonat váltja a korábbi húsz Acela Expresst.

Vasút

Magyarországon 2010 óta több mint 1300 milliárd forintból valósultak meg uniós társfinanszírozással vasúti projektek. Idén közel háromszázmilliárd forint hasznosul majd kötöttpályás korszerűsítésekben.

Vasút

Több különvonat is csattogott már leállított mellékvonalakon, elkezdtek megújulni a Talentek, visszaadták a forgalomnak a megújult 80a-t.

Vasút

A 40a-ról a 80a-ra költözött át a teljes kizárásos vágányzár, elkészült az újhelyi villamosítás és a MÁV első emeletes motorvonatai is.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló december 23-ától december 29-éig.

Vasút

Járműbeszerzési támogatásról kötött szerződést a MÁV-Start az Innovációs és Technológiai Minisztériummal: a vasúttársaság így újabb huszonegy motorvonatot rendelhet 106 milliárd forint állami forrásból.