Keresési eredmény a(z) „palyaepites” címkére
Rendezés:

Vasút

Mindenhol zajlanak pályafelújítások az országban: van, ahol pótlózással, máshol egy „egyszerű” menetrend-módosítással oldják meg. Lényeg: tájékozódjanak, ha ezekben a koronavírusos időkben vonatra kell ülniük.

Vasút

Ez már igazi pályakarbantartó szezon: sok apró felújítás, az ismert, nagy munkák mellett. Figyeljenek, tájékozódjanak, mielőtt vonatra szállnának!

Vasút

Továbbra is gőzerővel zajlik a Szabadka és Zenta közötti vasútvonal felújítása. A vágánycsere szinte a végéhez ért: kevesebb, mint egy kilométernyi szakasz maradt a régi felépítményből.

Vasút

Fordult egyet a vonatpótlás a 29-en, hétvégén nagyon figyeljen a 120a-n és az 1-esen is!

Vasút

Talán a legfontosabb: hét közben a 29-es villamosítási munkálatai változnak, a korábbiak keddtől péntekig nem érvényesek. Figyeljenek oda akkor is, ha a hétvégén Szob felé vonatoznának!

Vasút

A CFR korábbi első embere egy interjúban arról beszélt, keleti szomszédunknál számos ok hátráltatja a vasút fejlesztését, pedig bőven lett volna mit fölhasználni az uniós forrásokból.

Vasút

Öt helyszín, ahol javában zajlanak a pályamunkák, a következő héten ezeken a vasútvonalakon kell arra készülni, hogy másképp járnak a szerelvények, vagy éppen pótlóbusszal kell utazni.

Vasút

A Román Államvasutak aláírta a RailWorks cégtársulással a szerződést: a Brassó–Apáca és Kaca–Segesvár közötti szakasz épül újjá.

Vasút

Megy a munka, emiatt van, hogy áll a vonat. De meg kell csinálni, hogy aztán továbbmehessen. Gyorsabban.

Vasút

Újra itt a vágányzári szezon, javában lehet már dolgozni a sínek mentén, és hát mindig van is mit csinálni.