Keresési eredmény a(z) „palyaepites” címkére
Rendezés:

Vasút

Tempósan haladnak előre a 100-as felújítási munkálatai.

Vasút

A korszerűsítéssel a teljes, 46,3 kilométer hosszú vasúti vonalszakaszon megépül a villamos felsővezetéki rendszer a szükséges energiaellátó rendszerrel együtt, valamint megújul Szerencs vontatási transzformátor állomás. A vasútfejlesztés munkálatai miatt október végéig vonatpótló autóbuszok közlekednek Szerencs–Sátoraljaújhely között.

Vasút

Egyelőre az engedélyezési tervek elkészítésére, valamint a beruházások előkészítésére különítettek el összesen 6,1 milliárd forintot.

Vasút

Fontos üzemi kapcsolat a Körvasút és az esztergomi vasútvonal között, így a villamosításból sem maradhatott ki a Marcheggi híd.

Vasút

Számos kisebb munka véget ér, míg mások most kezdődnek: a 100-ason és a 40A-n nagyon oda kell figyelni, ha nem akar bosszankodni az ember.

Vasút

Menetrendváltásra nem feltétlenül, őszre semmiképp, de az ígéretek szerint 2018 tavaszára alkalmas lesz a villamos vontatásra a Budapest–Esztergom vasútvonal.

Vasút

A szlovén parlament megszavazta, hogy népszavazást írjanak ki a kormány csaknem egymilliárd eurós kiemelt projektjéről: a Koper–Divaca vasútvonal huszonhét kilométer hosszú szakaszán egy második vágányt építenének.

Vasút

A cég a Püspökladány–Ebes közötti közel harminckét kilométer hosszú vonalszakasz nyíltvonalainak és állomások átmenő fővágányainak teljes átépítését nyerte meg a V-Híddal közösen.

Vasút

Kevesebb izzadtság, kevesebb lárma a sínek mentén.

Vasút

Legalábbis, ha az olajozott működést kérjük számon. Pár csepp olaj mindig hiányzik innen-onnan.