Keresési eredmény a(z) „palyaepites” címkére
Rendezés:

Vasút

A nagy vágányzárak közül már csak a hatvani van érvényben. Emellett több apró, néhány napig érvényes menetrendi változásra kell odafigyelni. Tájékozódjanak, figyeljenek oda a kiírásokra!

Vasút

A MÁV elkezdte a hegyeshalmi határállomás tehervágányainak korszerűsítését. A tehervonatok hatékonyabb és biztonságosabb közlekedése érdekében újítják föl, szeptemberre végezni akarnak a munkákkal.

Vasút

A keleti fővonalon majd egy hónapig módosított menetrend van érvényben. Erre figyeljenek oda a legjobban! De van még néhány más apróság is a már megszokott vágányzárak, pótlózások mellett.

Vasút

A rendezőpályaudvart a forgalom fenntartása mellett újítják fel, de jelentős megszorításokkal, terelésekkel.

Vasút

Ha Vácra nemzetközi vonattal jár, akkor figyeljen oda, a Keletiből indulnak és oda érkeznek a szerelvények! Más változás igazából nincs, utazunk a vágányzárban is.

Vasút

Megújul a debreceni Zsuzsi erdei kisvasút, a rekonstrukciós munkákhoz 771 millió forint támogatást adott az Innovációs és Technológiai Minisztérium a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztésére szánt keretből.

Repülés

A mostani 11/29-estől dél felé alaposan eltolva épül, és alkalmassá teszi a bécsi repülőteret, Budapest versenytársát, az erősen bővülő forgalomra.

Vasút

Életbe lép a nagy változás a 80a vonalon, de számos más vonalon is oda kell figyelni, hogy ne csak a bosszankodásról szóljon az utazás. Íme vasárnapi összefoglalónk a vágányzárakról.

Vasút

Végtelen változatlanság: halad a munka, újabb vágányzár, újabb pótlózás nincs, ez is valami, sőt!


 
 
https://rch.railcargo.com/hu/