Keresési eredmény a(z) „palyaepites” címkére
Rendezés:

Vasút

Egyelőre az engedélyezési tervek elkészítésére, valamint a beruházások előkészítésére különítettek el összesen 6,1 milliárd forintot.

Vasút

Fontos üzemi kapcsolat a Körvasút és az esztergomi vasútvonal között, így a villamosításból sem maradhatott ki a Marcheggi híd.

Vasút

Számos kisebb munka véget ér, míg mások most kezdődnek: a 100-ason és a 40A-n nagyon oda kell figyelni, ha nem akar bosszankodni az ember.

Vasút

Menetrendváltásra nem feltétlenül, őszre semmiképp, de az ígéretek szerint 2018 tavaszára alkalmas lesz a villamos vontatásra a Budapest–Esztergom vasútvonal.

Vasút

A szlovén parlament megszavazta, hogy népszavazást írjanak ki a kormány csaknem egymilliárd eurós kiemelt projektjéről: a Koper–Divaca vasútvonal huszonhét kilométer hosszú szakaszán egy második vágányt építenének.

Vasút

A Püspökladány–Ebes közötti közel harminckét kilométer hosszú vonalszakasz nyíltvonalainak és állomások átmenő fővágányainak teljes átépítését nyerték meg.

Vasút

Kevesebb izzadtság, kevesebb lárma a sínek mentén.

Vasút

Legalábbis, ha az olajozott működést kérjük számon. Pár csepp olaj mindig hiányzik innen-onnan.

Vasút

Eljátszottunk a gondolattal, milyen közlekedési beruházások valósultak volna meg – vagy éppen nem –, ha már korábban álljt parancsolunk az Uniónak. A vaspályák helyzete.

Vasút

Húsvét után belehúznak a srácok: rengeteg „apró” pályakarbantartási munka kezdődik el. Többségüket viszonylag hamar meg is csinálják.