Keresési eredmény a(z) „palyaepites” címkére
Rendezés:

Vasút

Gyorsult az átépítés tempója a Szabadka és Zenta közötti vasúti szakaszon. Ha így haladnak, az év végére végeznek a felújítással. (Igaz, a terv is ez...)

Vasút

Szépen lassan elfogytak a pályafelújítások, majdnem minden munka elkészült. Persze azért maradt még pár, ezeket soroljuk föl.

Vasút

Ritkán fektetnek manapság teljesen új vasutat Magyarországon, így az Ercsi térségében jelenleg 20 méter híján 13 kilométeren épülő elkerülő vonal külön figyelmet érdemel.

Vasút

Jó néhány vadonatúj pályafelújítási munka kezdődik el a következő héten. Szinten mindenhol pótlóbuszozni kell, figyeljenek oda, amikor útnak indulnak!

Vasút

Elfogytak a „kis munkák”, a már jól ismert felújításokkal foglalatoskodnak a pályamunkások.

Vasút

Kezdődik a szegedi „nehezülés”, de a 100-ason is van még mindig friss munka. Kerül a pécsi intercity: figyeljenek továbbra is mielőtt vonatra szállnak!

Vasút

Két fontos regionális pályafelújítással bővült a már szokásosnak mondható vágányzári hírösszefoglaló: a Szombathely–Nagykanizsa vonalon, illetve Abaújszántó és Hidasnémeti között nehezedik a közlekedés.

Vasút

Salgóbányáig épül hegyi vasút egy komplex fejlesztés részeként.

Vasút

Megjelent a közbeszerzési eljárás felhívása, sikeres eljárás esetén, forrás biztosítását követően, 2020 elején köthet szerződést a MÁV. Az új gépek kiemelten fontos szerepet kapnak majd a vasúttársaság saját pályakarbantartási- és felújítási munkáiban.

Vasút

A 16-os vonali pályafelújítás az egyetlen igazi újdonság. A több munkával meg szépen haladnak.




 
 




https://rch.railcargo.com/hu/