Keresési eredmény a(z) „palyaepites” címkére
Rendezés:

Vasút

Három aprósággal bővülnek a munkálatok, ám ezek nagyon fontosak. És a már ismert pályafelújításoknál is van pár változás.

Vasút

Mindenhol ernyedetlen a munkavégzés, néhány újabb mellékvonalon vették föl a pályafelújítási munkálatokat. Viszont az igazi metál a Dunakanyarban van: nem elég a Dömösi átkelés, a 71-esen is pótlózni kell.

Vasút

A vonatközlekedés várhatóan július második hetében indulhat újra, egyelőre csak egy vágányon. Addig pótlóbuszok szállítják az utasokat a Nagymaros–Szob, illetve a Szob–Zebegény szakaszon, valamint vonatpótló hajójárat is közlekedik Nagymaros és Zebegény között, mi is kipróbáltuk.

Vasút

A hirtelen jött Dömösi átkelési melón túl is van mit csinálni. Figyeljenek oda, amikor vonatra szállnak, tervezzék meg utazásukat, hogy ne utólag kelljen bosszankodni.

Vasút

A nyári menetrendváltás előtt néhány apróságot még megcsinálnak, illetve lesz jó pár olyan vonal, ahol akkor kezdődik igazán a munka. Figyeljenek oda, mielőtt vonatra szállnak, spórolják meg a bosszankodást is!

Vasút

A Soroksári út és a Haller utca csomópontjában épül május óta az új vágány. Mostanra jutottak el oda, hogy le kell átmenetileg rövidíteni a 2-es villamos útvonalát.

Vasút

Maradtak a „nagyok”: a kisebb pályafelújítások elfogytak, egy újdonság van mindössze a 45-ösön.

Vasút

Egyre kevesebb a munka, gyakorlatilag a hosszú hónapok, évek óta tartó felújítások maradtak az előttünk álló hétre.

Vasút

Újdonság a 18-ason van, illetve a 29-esen későeste is hajnalban, korareggel. Zajlanak a munkák, tolódnak a határidők a legszebb példa erre a tramtrain.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 18-ától május 24-éig.