Keresési eredmény a(z) „palyafelujitas” címkére
Rendezés:

Vasút

Ez már igazi pályakarbantartó szezon: sok apró felújítás, az ismert, nagy munkák mellett. Figyeljenek, tájékozódjanak, mielőtt vonatra szállnának!

Repülés

Gyér forgalom, most érdemes belekezdeni. Csúszik az ablakszigetelési program, mert nem lehet konzultálni. Hosszabb a beléptetés, az utasok tartsanak távolságot!

Vasút

Továbbra is gőzerővel zajlik a Szabadka és Zenta közötti vasútvonal felújítása. A vágánycsere szinte a végéhez ért: kevesebb, mint egy kilométernyi szakasz maradt a régi felépítményből.

Vasút

Talán a legfontosabb: hét közben a 29-es villamosítási munkálatai változnak, a korábbiak keddtől péntekig nem érvényesek. Figyeljenek oda akkor is, ha a hétvégén Szob felé vonatoznának!

Vasút

A CFR korábbi első embere egy interjúban arról beszélt, keleti szomszédunknál számos ok hátráltatja a vasút fejlesztését, pedig bőven lett volna mit fölhasználni az uniós forrásokból.

Vasút

Öt helyszín, ahol javában zajlanak a pályamunkák, a következő héten ezeken a vasútvonalakon kell arra készülni, hogy másképp járnak a szerelvények, vagy éppen pótlóbusszal kell utazni.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló március 2-ától március 8-áig.

Vasút

A Zágráb és a szlovén határ közelében fekvő Savski Marof közötti szűk keresztmetszetet a Swietelsky építheti át.

Vasút

A Román Államvasutak aláírta a RailWorks cégtársulással a szerződést: a Brassó–Apáca és Kaca–Segesvár közötti szakasz épül újjá.

Vasút

A beruházásra az épülő BMW-gyár jövőbeni kiszolgálása miatt van szükség.