Keresési eredmény a(z) „palyafelujitas” címkére
Rendezés:

Vasút

Mindenhol ernyedetlen a munkavégzés, néhány újabb mellékvonalon vették föl a pályafelújítási munkálatokat. Viszont az igazi metál a Dunakanyarban van: nem elég a Dömösi átkelés, a 71-esen is pótlózni kell.

Vasút

A hirtelen jött Dömösi átkelési melón túl is van mit csinálni. Figyeljenek oda, amikor vonatra szállnak, tervezzék meg utazásukat, hogy ne utólag kelljen bosszankodni.

Vasút

A Szabadka és Zenta közötti pályafelújításból csak a zúzottkővel való feltöltés és a szabályozás maradt hátra.

Vasút

A környezetbarát szállítási lehetőség miatt a Kiskőrös és Kalocsa közötti pályaszakaszt is felújította a MÁV. A költségeket a Glencore Agriculture a hálózat-hozzáférési bevételből állta.

Vasút

A nyári menetrendváltás előtt néhány apróságot még megcsinálnak, illetve lesz jó pár olyan vonal, ahol akkor kezdődik igazán a munka. Figyeljenek oda, mielőtt vonatra szállnak, spórolják meg a bosszankodást is!

Vasút

Hozzáláttak a Csepel-szigetet Ferencvárossal összekötő Kvassay híd, hazánk legforgalmasabb vasúti hídjának felújításához.

Vasút

A karbantartás miatt egész nyáron korlátozásokra kell számítani a ceglédi elővárosi, a debreceni és a szegedi fővonalakon, ennek következtében jelentősen módosul ezen vonalak menetrendje.

Vasút

Dél-Buda és a belváros között az M4-es metró alternatív utazási lehetőséget kínál. A gépjárművel közlekedőknek a Petőfi híd, budai hídfő térségében, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között kell közúti korlátozásokra számítani.

Vasút

Maradtak a „nagyok”: a kisebb pályafelújítások elfogytak, egy újdonság van mindössze a 45-ösön.

Vasút

Egyre kevesebb a munka, gyakorlatilag a hosszú hónapok, évek óta tartó felújítások maradtak az előttünk álló hétre.