Keresési eredmény a(z) „pecs” címkére
Rendezés:

Közút

Öt és fél év alatt több mint egymillió kilométert tettek meg egy Škoda Roomsterrel a MÁV pécsi vasútbiztonsági járőrei. A jármű tartóssága elképesztő: az 1,4 literes szívómotoros egyterűnek nem volt jelentősebb műszaki hibája; persze, ehhez szükség volt a hozzáértő gondoskodásra és az előírások szerinti, rendszeres szervizelésre is. A MÁV berkein belül már legendássá vált egymilliós Roomster „összeállt” egy közös fotózásra a 62-es Flirttel.

Repülés

Összeszerelő, bázis pilótaiskolának. A 212-es megkapta a típusalkalmasságit, következhet a gyártás. Az eFusion esélyei, például a vészhelyzeti oktatásban.

Közút

Eljátszottunk a gondolattal, milyen közlekedési beruházások valósultak volna meg – vagy épp nem –, ha már korábban álljt parancsolunk az Uniónak. A gumikerekes szekció.

Közút

Pedig volt köztük faros is, amelyet 1996-ban gyártottak... Igen, akkor. De arra is már csak emlékezni lehet, ahogy a „hagyományos” társaira is. Üzenetünket egy emlékező cikkel írjuk fel virtuálisan az Autóklub Ikarusának oldalára.

Vasút

A Nosztalgia és a Start is kitett magáért.

Közút

Mintegy 800 millió forintot nyert Pécs a város kelet-nyugati irányú közösségi közlekedési tengelyének megvalósítására a TOP keretében.

Ellátási lánc

A 66-os főút pécsi szakaszán egy helyi járatú autóbusz áttért a szemközti sávba, majd átszakított egy kerítést hétfő reggel.

Ellátási lánc

Mecsekalja-Cserkút és Pécs között egy Pécsre tartó InterCity egy ismeretlen férfit gázolt halálra szerdán késő délután.

Vasút

Végre újra Mohácson járt egy király. Szerencsére ő nem halt meg.

Repülés

Hosszú kihagyás után tért vissza a vitorlázórepülő nemzeti bajnokság Pécsre, a pogányi repülőtérre, ami a legutóbbi NB óta már nemzetközivé vált, ennek előnyével és hátrányával együtt. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a versenyzőket, a szervezők viszont nagyon sokat tettek azért, hogy jó hangulatban, eredményesen és biztonságosan záródjon az egyhetes verseny.