Keresési eredmény a(z) „repuloter” címkére
Rendezés:

Repülés

Lejről van szó. És arról, hogy ennyiből újítják fel a címben szereplő marosvásárhelyi reptér kifutóját.

Repülés

Az Airlines for Europe (A4E) lobbiszervezet adatai szerint egyes európai repülőtereken 300 százalékkal nőttek a késések a lassú utasbiztonsági és határellenőrzések miatt.

Repülés

Húsz százalékkal több, 5,92 millió utas haszálta az első fél évben a Henri Coanda-Otopeni és az Aurel Vlaicu-Baneasa légi kikötőket.

Repülés

Megugrott a Václav Havel nemzetközi repülőtér utasforgalma az idei első fél évben. A hétfőn kiadott közlemény szerint a repülőtér az első hat hónapban 6,76 millió utast kezelt, ami éves összehasonlításban huszonegy százalékos növekedés.

Repülés

Az európai terrortámadások miatt Schwechaton decembertől bevezetik a biometrikus arcfelismerő rendszert, amellyel a schengeni térségen kívülről érkező utasokat fogják vizsgálni.

Repülés

Bengázi nemzetközi repülőteréről két líbiai állami légitársaság indított újra járatokat.

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.

Repülés

Délután lesz a korlátozás, sehogy nem lehet majd megközelíteni Ferihegyet!

Ellátási lánc

A logisztikai vállalat egy hatvanezer négyzetméteres, kétszintes logisztikai központot hoz létre.

Repülés

Követeléseik egy része teljesülhet, így bő három órát követően felfüggesztették a határozatlan időre meghirdetett munkabeszüntetést.