Keresési eredmény a(z) „terminal” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Hollandia Limburg tartománya államilag segítette a venlói létesítmény terjeszkedését, ez pedig tisztességtelen versenynek minősül.

Vasút

A fényeslitkei Orinter Ipari Park területén az East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt. nyomtávváltáson alapuló intermodális logisztikai szolgáltató terminált épít. A terminál 18 milliárd forintból valósul meg, amelyre a forrást a társaság tulajdonosai biztosítják. A terminál alkalmas lesz vasútról közútra, közútról vasútra, vasútról vasútra átrakni konténereket, konténertartályokat és félpótkocsikat.

Vasút

Méghozzá sajáttal: elindult a cégcsoport első, Budapestről Kínába tartó konténerszállító tehervonata.


Repülés

LC-Aladár két héten át segít gyakorolni az érzékeny műveletet a B-mólónál, majd oda kerül, ahol folytatható a helyreállítása és a buszos látogatók is láthatják.

Repülés

Augusztus elsejétől az utazók használhatják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Termináljáhhoz kapcsolódó új utasmólót is. A szerencsés elsőket nem csak a repülés, hanem némi finomság is várta…

Repülés

Hogy mikor sikerül végre megnyitni tizenegy évnyi kínlódás után Berlin Brandenburg légikikötőjét, azt még mindig nem lehet tudni, talán két év múlva.

Repülés

Már ötéves? Pedig vadonatúj épület benyomását kelti most is. Csak ötéves? Pedig mintha mindig is ott lett volna...

Repülés

A terminálokat „nyitott” helyett „kemény célpontokká” kell változtatni. Brüsszel lassan kel életre, a cargoforgalom már megindult.

Vasút

A Transfer-R Kft. cseppfolyósított gáz átömlesztésére alkalmas terminált épített ki telephelyén. A beruházás értéke több mint 200 millió forint.

Repülés

A reptérkezelő Budapest Airport díjátadója a régi terminálon.