Keresési eredmény a(z) „villamos” címkére
Rendezés:

Vasút

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium rendelkezése szerint az egészségügyi dolgozók a MÁV-Start, a MÁV-HÉV, a GYSEV, a Volánbusz és más helyközi autóbuszos szolgáltatók járatait használhatják ingyenesen.

Közút

Esetenként kilencven százalékkal is visszaesett a forgalom. Képriport a kihalt és most is sűrű budapesti tömegközlekedésről.

Vasút

A cél az, hogy tovább maradjanak tiszták a városi közlekedési járművek. Az intézkedés nem függ össze a koronavírus-járvánnyal.

Vasút

Március 19-étől, csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a BKK ügyfélközpontjai, amelyek forgalma az elmúlt napokban minimálisra csökkent. A tizennégy fővárosi értékesítési pont kiesésével jegyek, bérletek továbbra is megvásárolhatók mintegy 370 automatából, kilenc továbbra is nyitva tartó pénztárban; vonaljegyet, gyűjtőjegyet pedig számos viszonteladónál is lehet venni – az értékesítési pontok megtalálhatók a BKK térképes pontkereső felületén.

Vasút

1960-ban villamos nélküli lett Pécs városa. 2020-ban, hatvan évvel később ez újra megtörténhet!

Urbanisztika

A Lánchíd felújításához hasonlóan várhatóan még a tavasszal feltételes közbeszerzési eljárást írnak ki a 3-as metró aluljáróinak felújítására és akadálymentesítésére, amely 17-18 milliárd forintból valósulhatna meg – mondta az MTI-nek adott interjújában a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. vezérigazgatói posztját februártól betöltő Varga Ivett. Beszélt arról is, vizsgálják virtuális dokkolók kialakításának lehetőségét, hogy csak ott lehessen elhelyezni például a kölcsönzött elektromos rollereket.

Vasút

A Széchenyi István út és a Corvin utcák kereszteződésében történt ütközés következtében a villamos kisiklott. A baleset helyszínén órákra leállt a forgalom.

Vasút

Összhálózati szinten bérletáremeléssel megfejelt hat plusz tizenegy százalékos járatritkítás lép életbe.

Vasút

Negyvenezer pozsonyhidegkúti juthat be kötöttpályán a városközpontba. Minden második szerelvény alacsonypadlós.

Vasút

A Wiener Linien tavaly több mint 70 ezer embernek tartott továbbképzést a biztonságos tömegközlekedésről – nemcsak diákoknak.