Keresési eredmény a(z) „villamos” címkére
Rendezés:

Vasút

Huszonnyolc új szerelvényt szereznek be negyvenhatmillió euróért.

Vasút

Villamosvágány-felújítási munkák miatt, pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos vonalának több szakaszán is a nyári tanítási szünetben: június 15-től, szombattól a villamosok rövidített útvonalon a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek, a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között pedig pótlóbuszra kell szállni.

Vasút

A Széna tér és a Margit utca, továbbá a Práter utca és a Goldmann György tér között, összesen közel két kilométeres szakaszon újítja fel idén a BKV a 4-es és a 6-os villamos vonalát az iskolai nyári tanítási szünetben.

Vasút

Többek között megújulhat és meghosszabbodhat a Kisföldalatti, kibővülhet a Déli összekötő vasúti híd, megújulhat a Lánchíd és környéke, továbbá létrejöhet az integrált menetrend és díjrendszer.

Vasút

A zsűri öt pályamű közül választotta ki a győztes tervezetet, a ZSSK piros uniformisszínét hegycsúcsokkal tarkítják.

Vasút

A Prágából kivezető autópálya hetedik kilométerénél egy Tatra villamos parkol a földeken.

Vasút

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a Magyar Autóklub közreműködésével nyílt napot rendezett a Magyar Közlekedési Szövetség a BKV Vasúti Járműjavító Kft. vendégeként.

Vasút

Pótlóbusz közlekedik pénteken, szombaton és vasárnap este a 3-as, a 24-es, a 28A és a 62A villamos egyes szakaszán karbantartás miatt.

Vasút

A villamosokon már bankkártyával is vehetünk jegyet a cseh fővárosban.

Vasút

Mindkét baleset a XIX. kerületben történt. Egy-egy autóban utazó sérült.




 
 




https://rch.railcargo.com/hu/