Meghirdették az idei kerékpárosbarát pályázatokat

iho/zöldút   ·   2016.02.29. 13:45
bringabarat2016_0

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Kerékpáros Magyarország Szövetség Esztergomban meghirdette a Kerékpárosbarát település és Kerékpárosbarát munkahely 2016 pályázatot. A részletes információk a kerekparosbaratpalyazatok.hu oldalon találhatók – mondta el a szövetség elnöke, Csikai Mária.

A képre kattintva galéria nyílik! A hasonló képernyőmentések ne tévesszék meg!

Tavaly 142 szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez, ezzel egy év alatt megduplázódott a pályázók száma, és 122 pályázó bizonyult méltónak a kerékpárosbarát cím viselésére. A szövetség idén erőteljesebben szeretné bevonni a munkahelyeket. A pályázatok április másodikáig adhatók be, idén a szövetség nem hosszabbítja meg a határidőt. A pályázat eredményhirdetése és a díjátadó május végén lesz Nyíregyházán – ismertette Csikai Mária.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek