Keresési eredmény a(z) „bkk” címkére
Rendezés:

Vasút

Pályakarbantartás miatt július 4-étől 12-éig a 17-es villamos terelt, a 61-es rövidített útvonalon közlekedik, az 59-59A helyett pedig pótlóbusz jár.

Zöldút

Ma kezdődik a közösen használható forgalmi sávok kialakítása. Az átalakítás mellett a forgalomcsillapításnak is fontos szerep jut, ennek köszönhetően biztonságosabbá válik a közösségi és a kerékpáros közlekedés Józsefváros főutcáján.

Zöldút

Az egyik már korábban is megvolt, tesztüzemben. Most ez is kísérleti pont lett a másik hárommal együtt.

Vasút

Volt, akit negyvennyolcszor kaptak bliccelésen.

Zöldút

A fenntartható város évek óta megfogalmazott célja, hogy Budapesten a környezettudatos megoldásokat részesítsék előnyben. Nagyobb távolságokra kiváló megoldás a közösségi közlekedés és a kerékpár kombinációja. Ezt szolgálják a metró és a HÉV-megállóknál létesített B+R biciklitárolók is, amelyekből újabb hat használható mától.

Vasút

Hozzáláttak a Csepel-szigetet Ferencvárossal összekötő Kvassay híd, hazánk legforgalmasabb vasúti hídjának felújításához.

Vasút

A Soroksári út és a Haller utca csomópontjában épül május óta az új vágány. Mostanra jutottak el oda, hogy le kell átmenetileg rövidíteni a 2-es villamos útvonalát.

Vasút

Dél-Buda és a belváros között az M4-es metró alternatív utazási lehetőséget kínál. A gépjárművel közlekedőknek a Petőfi híd, budai hídfő térségében, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között kell közúti korlátozásokra számítani.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 1-jétől június 7-éig.

Zöldút

Egyre többen használják: az elmúlt időszak forgalmi adatai szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala.