Keresési eredmény a(z) „elektromobilitas” címkére
Rendezés:

Zöldút

Az új közlekedési eszközről szerzett első tapasztalatok alapján több társadalmi szervezet is az előírások szigorítását sürgeti.

Zöldút

Elsődleges nemzetgazdasági érdek, hogy Magyarország csatlakozzon az elektromos autózás által generált fejlesztésekhez, és élenjáró lehessen az innovatív technológiák bevezetésében, elterjesztésében.

Zöldút

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2016. január 1-je óta 844 állomás létesítésére adott ki engedélyt.

Zöldút

A korábbiaknál is kisebb, így könnyen leparkolható kocsik július közepétől elérhetőek.

Közút

A SOR Libchavy autóbuszgyártó vállalat bevételei nőttek a tavalyi évben, a haszon viszont csökkent.

Vasút

Állomási gondnokok a MÁV-nál. Nem fog beférni a KISS az alagútba? Nagy hatótávolságú Airbusokat rendelt a Wizz. Közbringarendszer Pécsen. E heti híreink zanzásítva.

Zöldút

Hetven, villanymotoros rásegítéssel működő kerékpár, valamint a belváros hét pontján elhelyezett töltő-dokkoló állomás áll rendelkezésre.

Zöldút

Kísérleti jelleggel két hónapon keresztül autó-, bicikli- és elektromosroller-megosztó szolgáltatás érhető el a 4-es metró kijáratánál.

Közút

386 ezer teljesen elektromos személygépkocsi talált gazdára 2019-ben, ez az értékesített új autók két és fél százalékát teszi ki.

Közút

Négy éven belül akár száznegyven Hyundai Ioniq gépkocsit vásárolhatnak a közalkalmazottaknak.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/