Keresési eredmény a(z) „fekberendezes” címkére
Rendezés:

Vasút

A neves szakemberekből álló zsűri szerint a dinamikus árbevétel-növekedés, a beruházások és az innováció intenzitása emelte idén a céget a többi vállalat elé.

Vasút

Az SNCF száz új nagysebességű Avelia Horizon vonatát láthatja el fékrendszerrel, valamint lég- és hőmérsékletszabályozó berendezésekkel a világ vezető fékgyártója.

Vasút

Ideálisak a fékgyártó cég körülményei a további fejlődéshez.

Ellátási lánc

A kínai cég kompresszorokkal és sűrítettlevegő-kezeléssel kapcsolatos tevékenységeiért január első napjától kezdődően már a közös vállalkozás felel.

Vasút

Az új csarnok területe 11 ezer négyzetméter, a fékgyár így összesen 46 ezer négyzetméterre nőtt. 1500 munkavállaló, ebből 500 mérnök dolgozik itt. A tanműhelyben öt szakmában hatvan középiskolás tanul. Nagyüzem.

Vasút

A fékrendszerek az Alstom által az Indian Railways (IR) számára gyártott nyolcszáz új, kétszekciós Prima E villamos mozdonyhoz készülnek.

Repülés

Földetérés előtt más járatok pilótái jó fékhatásról beszéltek. Az NTSB vizsgálja a Delta MD-88-asának fékrendszerét.

Közút

Bíró Attila vette át a kecskeméti telephely vezetését.

Repülés

Maximális terhelés és sebesség, sugárfék nem használható, megállás után öt percig kell a gépnek kibírnia külső beavatkozás nélkül.

Vasút

A Magyarországon már majdnem egy évszázada jelen levő cég mostanára a járműipar meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.
  • 1