Keresési eredmény a(z) „futopalya” címkére
Rendezés:

Repülés

Felszállás után visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre csütörtökön hajnalban a Smartwings Hurghadába tartó járata.

Repülés

Még egy-két hét, a hatóságnak is rá kell bólintania. Nőnek a tarifák, de autópályák hiányában nagyon is kell az újjáépített felszállópálya.

Repülés

Az NTSB első jelentése. Az igazi 28 bal- és az igazi 28 jobbpálya fényei. Az új radarrendszer riaszt, ha egy gép a gurulóra helyezkedik.

Repülés

A nyári csúcs és a vizes vébé előtt elkészült a felújítás. Fokozott feladatok az irányítóknak. A reptérkezelő köszöni a környéken lakók türelmét!

Repülés

Seremetyevo földalatti alagutakat épít, és egy harmadik pályát is kap, Domogyedovóban kiköthetnek a kétszintes A380-asok is.

Repülés

Márciusban zárják az 1-es pályát, épül az új móló, lesz helye a szélestörzsűeknek is. Parkoló 4600 kocsinak, a nyári csúcsra meglesznek az új check-in pultok.

Repülés

Talán az időjárás teszi, de az elmúlt időkben mintha sűrűbben futnának fűre a repülőgépek. Van olyan is, hogy a futókerék hagyja el a gépet.

Repülés

Dobogás a gurulóúton is: a negyedik ferihegyi Runway Run ezreket vonzott, sokakat külföldről, a csapatversenyt az Aer Lingus nyerte.

Repülés

A kitűzött ütemterv szerint halad a Budapest Airportnál a 3 kilométer hosszú 1. futópálya felújítása.

Repülés

A földetérési zónában többszáz tonnás gépek 250 kilométeres sebességgel érnek betont, a javítást még a fagyok beállása előtt el kell végezni.