Keresési eredmény a(z) „gazdasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Magas nettó profit, jó gépkihasználtság, 4,4 éves átlagéletkorú flotta. Az ultra-low-cost üzleti modell sikere: ez stimulálja a légközlekedést a térségben.

Közút

A Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) támogatásával csaknem százkilencvenmillió forintból fejlődhet a létesítmény.

Közút

A létesítményt több mint egymilliárd forintból hozta létre szolnoki telephelyén a vállalat.

Repülés

A nagy globális összjáték manapság a hagyományos légitársaságok piaci túlélését szolgálja, miközben már a diszkontok is szövetkeznek.

Repülés

Az akvizíciós politika a két legfontosabb esetben kudarcnak bizonyult. Az Alitalia eladó, az Air Berlin akkor lehet a Lufthansáé, ha Abu Dhabi átvállalja a tartozásait.

Repülés

A Wizz teljesítménye nőtt leginkább, a Ryanair erősen terjeszkedik a Wizz vonalaira is, de viszonylag óvatos az easyJettel szemben.

Repülés

Már hat cég öt reptérre visz Budapestről a brit fővárosba. A Flybe a Jersey Europeantől a mai regionális, csomópontok közti társaságig.

Repülés

Hatszázmillió eurós hitel működésre decemberig – aztán nincs tovább, hacsak nem jelentkezik a megmentő. Eddig egyetlen hírbe hozott partner sem akar befektetni.

Vasút

Az ügyészek szerint egy negyventagú bűnszövetkezet több mint hatmillió eurós kárt okozott a román államnak kiszuperált vasúti kocsik piaci ár alatti értékesítésével.

Közút

A fémmegmunkálással, kötőelem-, közúti jármű- és járműmotor-alkatrészek gyártásával foglalkozó cég több mint egymilliárd forintból, közel ötszázmilliós uniós pályázati támogatással valósította meg a beruházást.