Keresési eredmény a(z) „gazdasag” címkére
Rendezés:

Repülés

Vannak amerikai társaságok, amelyek nem akarnak kormányzati beavatkozást. A nagy közel-keleti három (négy) sikerének titkai és távlatai.

Közút

A szektorban dolgozó cégek ezáltal hatékonyabbak lehetnek és jobban be tudnak kapcsolódni a kutatás-fejlesztési munkába.

Repülés

Európán belüli az easy, az UK-n belül a Ryanair vonalai problematikusak. Elég, ha csak az iroda és az üzemi központ kerül át? Mi lesz a szigetország légiiparával?

Repülés

A terrorizmus és a politikai bonyodalmak csökkentik a forgalmat, plusz a gazdasági visszaesés. 18 Boeing átvételét halasztják, igaz, 181 van a rendelési listán.

Repülés

Az IAG új társasága a Level. A Ryanair társul a Norwegiannel, de ki tudja, mikor indít saját hosszú távot. Amerika felől a jetBlue akar olcsón Európába repülni.

Repülés

Diszkontosodás rövidtávon, marad a ráhordás. A hosszútáv versenyképes, de egymilliárd eurót kell megtakarítani, kétezres elbocsátás várható.

Repülés

Gyorsabban csökkentek a költségek, mint ahogy nőtt a kerozinár. Béremelés, juttatás, a pilóták 2022-ig vállalják az egyességet. Terminál-díjat kapott München 2.

Repülés

Az A330-ast még jövő héten követi a második. Az Airbus sikerei méginkább erősítik a vitát a Boeing iráni üzletéről Washingtonban.

Repülés

Több, mint 757 utód: szélestörzsű lesz, két hajtóművel, de hány félével? Nemcsak a három nagy amerikai társaság sürgeti a program indítását.

Repülés

A forgalom nő, de a költségek jobban nőnek. A Norwegian a SAS szívében támad: Bergenből is indulnak olcsó amerikai járatok.