Keresési eredmény a(z) „gazdasag” címkére
Rendezés:

Repülés

A rendelések ciklikusak, a gyártás töretlenül nő. Repül a második 350-1000, egyelőre nem lesz sem 350-2000, sem 380neo. Bruttó–nettó, ismeretlen vevők.

Repülés

Kérdés, mekkora az üzletek valóságos értéke. A MAX, illetve szélestörzsűeknél a Dreamliner dominál. Új szerződések: Travel Service, GECAS.

Repülés

Politika és légi ipar: Trump kilőné a kiszervezést. Túlkapacitás? Az utasszám lassabban nő, drágul a kerozin. Újdonságok repülnek, még újabbakról várhatóak döntések.

Repülés

Az átadások üteme továbbra is a hajtóműveken múlik. Swiss: jobb paraméterek az ígértnél, csak fél perccel hosszabb indítással.

Repülés

Kevesebbet rendeltek tőlük, de többet adtak át. Egyelőre csak a kibocsátási számok biztosak. Idén repülni fog két konkurens is.

Repülés

A gépbe Münchenben szerelik be a kabinberendezést, aztán irány először Boston és Delhi februárban.

Repülés

Önhordó utasok, beszállás bőrönddel. Hajtóműbajok. A SZU válasza a nyugati szélestörzsűekre. Az utód néhány hónap múlva ismét Budapest felett...

Repülés

Rekord a budapesti légi teherszállításban, végre felfut a globális cargoforgalom is. Nő Ferihegy elosztó szerepe, indulnak a beruházások.

Repülés

Változó portugál politika: jövő nyártól ismét lesz járat! A TAP keskenytörzsű Airbusai kétszer reggel, ötször délután érkeznek és indulnak.

Repülés

Kínai légitársaságé az ezerháromszázadik E-Jet. Az E2 175-ös az érvényes amerikai munkaügyi megállapodások szerint túl nagy a regionális vonalakra.
 

 

 

   
Get Adobe Flash player