Keresési eredmény a(z) „kozut” címkére
Rendezés:

Közút

A magyar autómegosztó cég száz Volkswagen e-up! elektromos autója közül választhatnak a felhasználók.

Közút

A Rába Járműipari Holding Nyrt. éves összevetésben 2,4 százalékos növekedéssel 49 milliárd 798 millió forint árbevételt ért el, konszolidált adózott eredménye ugyanakkor 52,2 százalékkal 572 millió forintra csökkent.

Közút

A Budapesti Közlekedési Központ számításai szerint 2019-ben 67,3 milliárd forint gyűlt össze a jegyek és bérletek eladásából, 1,4 milliárddal több, mint 2018-ban.

Közút

A huszonkilenc emelt padlómagasságú és magas komfortfokozatú Neoplan-busz a nyár végéig áll forgalomba.

Közút

Betöltötték a második x-et a BKV első szóló Van Hool buszai (is).

Közút

Még ebben az évben megkezdi működését a We share, a Volkswagen és a Škoda autómegosztó szolgáltatása, ezzel az eddigi háromról négyszereplősre bővül a fővárosi autómegosztási piac.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló február 10-étől február 16-áig.

Közút

Az autópálya-átkelő horvát oldalán folyó karbantartási és felújítási munkák miatt 12 óra 30 perctől 15 óra 30 percig lesz zárva a határátkelő és az oda vezető, mindkét irányú útszakasz.

Vasút

Tavaly májusban két hétig ideiglenesen, csúcsidőszakban személyvonatok közlekedtek a balparti körvasúton, a Budapest–Hatvan vasútvonalról Újpesten át Piliscsabára. A felmért utasigények, a járatok nagy kihasználtsága visszaigazolta a vasúttársaság azon elképzelését, hogy ebben a viszonylatban a közlekedés állandó legyen.

Közút

Idén is folytatódnak a közlekedésbiztonsági ellenőrzéseket az utakon; az év első, kedden kezdődő háromnapos akciójában elsősorban a teherautók és buszok műszaki állapotát vizsgálják.