Keresési eredmény a(z) „kozut” címkére
Rendezés:

Közút

Az átépítés 1,8 milliárd forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.

Közút

A helyi önkormányzat egy kísérleti projektet indított ennek érdekében: a sofőr nélküli buszok kizárólag a belvárosban közlekednének egy kijelölt sávon.

Közút

Két férfit ítélt felfüggesztett börtönre a bíróság, akik hőpapírt loptak egy automatából, majd azt felhasználva bérleteket hamisítottak.

Közút

Informatikai fejlesztés miatt hajnali egy órától öt óráig nem lehet vásárolni és egyenleget feltölteni az útdíjfizetési rendszerben.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló október 14-étől október 20-áig.

Közút

Biharban az építkezés jelenlegi állása szerint hamarabb lesz kész az autópálya a határ romániai oldalán, mint a magyarországin.

Közút

A nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítással együtt rendezik a Hungaexpón az Autótechnika-Autodiga szakkiállítást is.

Közút

Budapest és Belgrád közösségi közlekedési kapcsolatát javítja a FlixBus. A nemzetközi mobilitási szolgáltató októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a két főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

Közút

Informatikai rendszerfrissítést hajtanak végre délután öt órától várhatóan este kilencig.

Vasút

Az elfogadott költségvetési tervezet szerint jövőre 1,16 milliárd euróval gazdálkodhat a közlekedési és építésügyi tárca, ez 5,39 millió euróval több, mint idén.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/