Keresési eredmény a(z) „kozut” címkére
Rendezés:

Zöldút

Az agglomeráció viszonylag sűrűn lakott részében, Budapest határában nem is olyan egyszerű kapcsolatot találni egy település két pontja között, ha kiszállunk az autóból. A közlekedéstervezés lehunyja fél szemét.

Közút

Letenye közelében zárják majd le reggel nyolc és dél között az autóutat, a járműforgalmat elterelik.

Biztos út

Egyszerűen nem tudunk, nem lehet mit kezdeni a hirtelen lezúduló csapadékkal. A szerencsések örülhetnek, hogy nem voltak benne az özönvízben. A pechesek meg joggal bosszankodhatnak.

Közút

A dél-alföldi város helyi közlekedésében április elsejétől az Ikarusok közül már csak a gázüzeműek közlekednek.

Zöldút

A beruházást a Terület- és településfejlesztési operatív program 1,9 milliárd forinttal támogatja.

Közút

A legmodernebb és legkényelmesebb kétszázas Ikarus bemutatkozásának ötvenedik évfordulója alkalmából kétrészes cikksorozatunk második részében a vállalatok, intézmények tulajdonában lévő példányokat mutatunk be.

Közút

A tizenkét méteres Ikarus ötven évvel ezelőtt mutatkozott be a Budapesti Nemzetközi Vásáron. A típus fél évszázados történetét kétrészes cikkünkben mutatjuk be, a közforgalmúakkal kezdünk.

Közút

A Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) támogatásával csaknem százkilencvenmillió forintból fejlődhet a létesítmény.

Közút

Az Európai Bizottság leállította a Németország ellen az útdíj ügyében elindított kötelezettségszegési eljárást.

Vasút

Rekorderedménnyel zárta kapuit Münchenben a logisztikai vásár és az Air Cargo Europe-rendezvény. Fő téma a digitalizálás volt.