Keresési eredmény a(z) „legter” címkére
Rendezés:

Repülés

Ködszűrő, távoli torony, free route. World ATM kongresszus. „A cég olyat tud, amit nagyon kevesen a világon”.

Repülés

A magaslégtér ellenőrzése - hétszáz kilométernyi távolságból. Koszovó felett is rekordokat dönt a légiközlekedés. A siker budapesti titkai.

Repülés

Tarlós: a katonai és cargo-forgalom menjen át más, távolabbi repülőtérre, éjfél és reggel öt között ne legyen semmiféle forgalom Ferihegyen.

Repülés

A polgári és a katonai léginavigáció együttműködése: légiforgalmi tájékoztatás, repülésbiztonság, légtérellenőrzés, kutatás-fejlesztés és a szakmai képzések.

Repülés

Az összes érintett tanácskozik. Tavaly változtak az eljárások, de a viták nem csendesedtek el, most pedig közelednek az önkormányzati választások.

Repülés

Fennállása óta először, több mint egymillió repülőgép biztonságos közlekedését segítette 2018-ban a HungaroControl. A társaság azonban nemcsak a légiforgalmi irányítás területén ért el kiemelkedő eredményeket idén: innovációs tevékenységének elismeréseként több nemzetközi és hazai díjat is elnyert.

Repülés

Egy F/A 18-as vadászrepülőgép és egy KC 130-as utántöltő repülő járt szerencsétlenül.

Repülés

A TUI Stuttgartból Hurghadába tartó járata többszöri hívásra sem nem jelentkezett be az irányítóknál.

Repülés

Elképesztő légiforgalom, töredezett Európa, a HC és a távoli torony menetrendje, mi a következő lépés a drónok dolgában?

Repülés

Távoli torony és szabad légtér: a forgalom növekedésére az innováció a válasz. Szükséges a drónszabályozás, növemberben erről lesz tanácskozás.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/