Keresési eredmény a(z) „programajanlo” címkére
Rendezés:

Vasút

Az Északerdő Zrt. november 30-án, szombaton ismét fotótehervonatozást rendez vasútfotósoknak a zempléni erdőkben futó Pálházi Állami Erdei Vasút vonalán.

Vasút

Ez már tizenkettedik advent, amely nem múlhat el a Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület vasútmodell-kiállítása nélkül.

Vasút

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén, a kiállítás megtekintése mellett, szuper családi programokkal is várják a látogatókat.

Vasút

A megújult 019-es Nohab is vitézkedik majd, a program egyébként szinte azonos a két héttel ezelőttivel.

Vasút

Július második és augusztus első hétvégéjén Nohab, Púpos és Szergej is dolgozik majd az északi parton.

Vasút

A MÁV-Start és a GYSEV számos helyen, a BKV a Földalatti Vasúti Múzeumban, az Északerdő pedig a lillafüredi kisvasúton várja az érdeklődőket június 22-én.

Vasút

A Vasúttörténeti Park látogatói körében egyik legnépszerűbb tematikus fesztivált 2019-ben már tizenharmadjára rendezik meg.

Közút

Nyílt napot tartanak szombaton Óbudán, ahol a látogatók többek között megtekinthetik a garázsból üzemeltetett BKV-s autóbuszokat, valamint a nosztalgiaflotta több darabját is. A parkban egész hétvégén gyereknap lesz!

Vasút

Május 25-én tartja a Lillafüredi Állami Erdei Vasút napját az Északerdő Zrt., melynek során nyárköszöntő különvonatot indít Mahócára.

Vasút

Idén is megnyitotta kapuit a budapesti Vasúttörténeti Park. Húsvét vasárnapján és hétfőn kétnapos rendezvénnyel várják a látogatókat.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/