Keresési eredmény a(z) „ryanair” címkére
Rendezés:

Repülés

Két amerikai járat az adóztatások áldozata – vagy inkább a pénzügyi helyzeté. Akar-e az ír diszkontóriás részesedést a konkurenséből?

Repülés

A fapados légitársaság újabb huszonöt Boeing 737-8MAX 200-as repülőgéppel bővíti flottáját.

Repülés

A hónap meglepetése: az ír diszkont cég az osztrák háromnegyedét birtokolja majd. A hónap kérdése: megtartja-e valóban külön társaságnak?

Repülés

Eddig három Budapestre érkező és onnan induló járatot töröltek.

Repülés

Olyan óriási cégcsoportokkal szemben sikerült az egykori Forma–1-es pilótának és légitársaság-alapítónak győznie, mint a Lufthansa, az IAG és a Ryanair.

Repülés

Megváltoztatva több évtizedes üzletpolitikáját a Ryanair hajlandó elismerni egyes, a pilótákat és légiutas-kísérőket tömörítő szakszervezeteket, és azokkal kész a tárgyalásokra, hogy elkerülje a sztrájkot.

Repülés

Van egy szakszervezet Németországban, ami a Ryanair szerint valójában nincs. A szakszervezeti tagok bármikor sztrájkba léphetnek, de az biztos, Karácsonykor fölszállnak a kék farkú Boeingok.

Repülés

Egy egész falka keresztezte a pályát, a Ryanair gépe csak az egyiket kapta el.

Repülés

Egyre többen vállalják a nevüket, de a cég vezetése elutasítja a pilóták alakuló képviseletét, mondván, az a konkurencia fedőszerve.

Repülés

A Monarch Engineering nem ment csődbe. Harc a leszállási jogokért, ki veszi át a pilótákat? Elkerülhetetlen az európai konszolidáció.