Keresési eredmény a(z) „ryanair” címkére
Rendezés:

Repülés

Megjelent a járattörlések kétheti listája. Meddig tart az egy év? O'Leary szerint nem vesztik el az utasokat, de a rivális cég erősen szívja át – a pilótáit.

Repülés

Csak egyet lehet felvinni, a másikat le kell adni, a feladott poggyász nehezebb lehet.

Repülés

O’Leary megszerezné az olaszok szélestörzsű flottáját is... De hogyan tudna megegyezni az ő stílusában a személyzetekkel és a bérbeadókkal?

Repülés

A Lufthansa a tavalyi wet-lease megállapodás után esélyes a csődös cég felvásárlására, a Ryanair talán csak azért erősködik, hogy ezt megakadályozza.

Repülés

Igen, a Ryanair. A légitársaság a német és az európai versenyjogi hivatalhoz fordul.

Repülés

Pozsonyban kellett leszállnia a Ryanair gépének. Az utasok meg ott maradtak. Mit lehet tenni?

Repülés

A főszereplő három amerikai, AA, Delta, United. Az Emirates elől bevétel szerint, de hátrább a profitlistán, a Ryanairé a legjobb load-factor.

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.

Repülés

Az ír diszkont légitársaság a március 31-én zárult pénzügyi évben az előző évihez viszonyítva 6,6 milliárd euró bevétellel zárt.

Repülés

A Wizz teljesítménye nőtt leginkább, a Ryanair erősen terjeszkedik a Wizz vonalaira is, de viszonylag óvatos az easyJettel szemben.