Keresési eredmény a(z) „ryanair” címkére
Rendezés:

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.

Repülés

Az ír diszkont légitársaság a március 31-én zárult pénzügyi évben az előző évihez viszonyítva 6,6 milliárd euró bevétellel zárt.

Repülés

A Wizz teljesítménye nőtt leginkább, a Ryanair erősen terjeszkedik a Wizz vonalaira is, de viszonylag óvatos az easyJettel szemben.

Repülés

Európán belüli az easy, az UK-n belül a Ryanair vonalai problematikusak. Elég, ha csak az iroda és az üzemi központ kerül át? Mi lesz a szigetország légiiparával?

Repülés

Az IAG új társasága a Level. A Ryanair társul a Norwegiannel, de ki tudja, mikor indít saját hosszú távot. Amerika felől a jetBlue akar olcsón Európába repülni.

Repülés

Hírek szerint „medical emergency”, azaz egészségügyi kényszerhelyzet volt, vagyis valaki rosszul lett a fedélzeten. A gép rendben leszállt Stansted repülőterén.

Repülés

O'Leary cége és más „kib...ott társaságok”. Kiszolgálni akár a Lufthansa hosszú távú járatait. Gépek ésszerű áron és mennyiségben, „aeroszexuális kapcsolat” nélkül.

Repülés

A MAX-rajzolatot egy MAX festette az égre, kilenc órás tesztrepülés során. Nem volt második gép, viszont a Ryanair további százat vesz a típusból.

Repülés

Háromezernél több újdonság 2016-ban: kicsivel kevesebb, mint egy évvel korábban. Dominálnak az európai diszkontok: Ryan, easy, Wizz.

Repülés

Észak-atlanti diszkont-forradalom? Az USA nagy társaságai és szervezetei tiltakoznak, az európai low-costok készülődnek...