Keresési eredmény a(z) „ryanair” címkére
Rendezés:

Repülés

Olyan óriási cégcsoportokkal szemben sikerült az egykori Forma–1-es pilótának és légitársaság-alapítónak győznie, mint a Lufthansa, az IAG és a Ryanair.

Repülés

Megváltoztatva több évtizedes üzletpolitikáját a Ryanair hajlandó elismerni egyes, a pilótákat és légiutas-kísérőket tömörítő szakszervezeteket, és azokkal kész a tárgyalásokra, hogy elkerülje a sztrájkot.

Repülés

Van egy szakszervezet Németországban, ami a Ryanair szerint valójában nincs. A szakszervezeti tagok bármikor sztrájkba léphetnek, de az biztos, Karácsonykor fölszállnak a kék farkú Boeingok.

Repülés

Egy egész falka keresztezte a pályát, a Ryanair gépe csak az egyiket kapta el.

Repülés

Egyre többen vállalják a nevüket, de a cég vezetése elutasítja a pilóták alakuló képviseletét, mondván, az a konkurencia fedőszerve.

Repülés

A Monarch Engineering nem ment csődbe. Harc a leszállási jogokért, ki veszi át a pilótákat? Elkerülhetetlen az európai konszolidáció.

Repülés

Kidurrant a kerék felszállás közben, a fotó tette egyértelművé a helyzetet...

Repülés

A diszkont légitársaság tovább 18 ezer járatát törli november és jövő március között.

Repülés

Hosszú távú követelések. Hétszázan elmentek, százhuszonöten munkába állnak? A Ryan-vezér, a „lusta pilóták” és a „túlfizetett taxisofőrök”.

Repülés

Megjelent a járattörlések kétheti listája. Meddig tart az egy év? O'Leary szerint nem vesztik el az utasokat, de a rivális cég erősen szívja át – a pilótáit.