Keresési eredmény a(z) „scania” címkére
Rendezés:

Zöldút

Két akkumulátoros elektromos Scania elosztó tehergépkocsit állított üzembe Oslóban az ASKO norvég nagykereskedelmi vállalat.

Közút

A felső-ausztriai tartományi tűzoltóság, a Landes-Feuerwehrverband Oberösterreich, nemrég munkába állított egy Scania Interlink HD távolsági buszt logisztikai és taktikai műveletekhez. A busz mozgó parancsnoki központként és személyzeti egységként, valamint szállítójárműként szolgál.

Közút

Nem győzünk gyönyörködni benne.

Közút

Az új Scania Citywide kisebb üzemanyag-, illetve energiafogyasztást, nagyobb utaskapacitást, jobb vezethetőséget, valamint az utasoknak és a járművezetőknek nagyobb kényelmet kínál.

Közút

Ezúttal háromtengelyes, hosszú, szóló buszokat szerezne be a Volánbusz.

Zöldút

Még novemberben a TransMilenio vállalat 481 Euro 6-os gázüzemű buszt vett. Most a kolumbiai főváros gyorsforgalmú buszjárati (BRT) rendszerének megújításához további 260 gázüzemű buszt vásárolnak.

Közút

A Rio Tinto vállalatnál ebben nincs semmi meglepő: a vasút terén sincsenek nagyon lemaradva a „modern kor követelményeitől”.

Közút

Nettó értékesítési árbevétele rekordszintűre, 31,1 milliárd svéd koronára nőtt, a működési bevétel pedig 3315 millió svéd koronát tett ki az első negyedévben, 10,7 százalékos árbevétel-arányos működési eredményt biztosítva.

Hajózás

Az A2V francia hajógyártó utasszállítóját két Scania DI13 típusú, egyenként 600 lóerős motor hajtja. A formai kiképzés miatt a víz helyett a levegő viseli a hajó súlyának egy részét.