Keresési eredmény a(z) „swiss” címkére
Rendezés:

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Öt és fél fokos siklópálya, tíz percre a világ egyik kereskedelmi központjától (most még). A kanadai gépet nem kellett átalakítani, eleve erre a reptérre is tervezték.

Repülés

A GE90-est csak egy An-124-es tudta eljuttatni a csere helyszínére. Éjszaka mínusz negyven fok, sátorban csak húsz körül. Nosztalgia, kikötésekkel.

Repülés

Magyarország a térség fontos piaca, 1,36 millió utassal. CSeries és a 320neo. Repülés New Yorkba, Los Angelesbe, kipróbálható az A380 és a 747-8.

Repülés

A Bombardier új utasszállítójával igen elégedett a Swiss, az első üzemeltető. A pilótafülke és a hajtómű titkai. A második forgalomba állt példány.

Repülés

A Swiss színeiben érkezett a magyar fővárosba a világ első Bombardier CS100-as utasszállító repülőgépe.

Repülés

A Swiss két hét múlva már járatra küldi a gépet, év végéig még kilencet kap. Megtörheti-e a Bombardier a Boeing–Airbus-uralmat?

Repülés

A British is vesz az új kanadai gépből? Willie Walsh szerint épp ezt a típust keresik... Száz légitársasági főnök a fedélzeten.

Repülés

Az új utasszállító hajtóművével a gyártók szerint nem lesznek olyan problémák, mint amikkel az A320neo és a P&W küszködik.

Repülés

Több mint húsz célállomás, nálunk is járt a gép. Húszperces fordulóidő, jó paraméterek, a Swiss júniusban állítja forgalomba a  típust.