Keresési eredmény a(z) „szkt” címkére
Rendezés:

Közút

Élt tizenhárom évet Szegeden.

Vasút

Cikkünk második részében a cseh járművek kiválasztásának körülményeire, a forgalomba helyezésre és a használatba vételre emlékezünk vissza.

Vasút

Valaha ez volt A vonal. Majd jött a 2-es villamos, hogy teljesen marginalizálja. A tramtrain viszont újjáélesztheti.

Vasút

Egy Pesát és Tatrát is földíszített az idei karácsonyi szezonra az SZKT. Napkelte előtt és sötétedés után járnak a csongrádi megyeszékhely villamosvonalain.

Biztos út

Az Európa ligeti végállomáson történt a különös baleset. A forgalmat nem zavarja, de két villamossal kijjebb van az SZKT.

Közút

Vadonatúj járatokat alkotott a DAKK, picit hozzányúltak a villamosok menetrendjéhez is, de ott az igazi változás a járműveket jelenti.

Biztos út

Egy 7700-as Volvo rohant bele a 214-es csuklós Tatrába Szegeden. A villamos lehet, alkatrészbánya lesz. Öten könnyebben megsérültek.

Közút

A nagy szegedi vonali kísérlet miatt a Csillag térnél egy jó méteren biztosan nem ázik meg a felsővezeték. De persze nem azért szerelte föl az SZKT a sárga műanyag elemeket.

Közút

Kísérleti jelleggel sűrít Szegeden az SZKT: a 77A vonalon bevetik az Ikarus-Škodáikat.

Közút

Mert SZKT-s pletykák szerint olcsóbb egy dolgozót a jegypénztárba ültetni... Csakhogy neki munkaideje, a pénztárnak meg nyitva tartása van. Az automata ellenben...