Szeged-Rókusról Szeged Állomásig vasútvillamossal

iho/vasút   ·   2021.03.25. 07:10
09_tramtrain_hatosagi_proba_szeged

Túl van az első szegedi hatósági próbán a Szentesről a városba költöző 406 001-es. Az 1-es Vasvilla első szegedi útján a megállókat tesztelte.

Somogyi utcai méricskélés a Kelemen László utcában. Kattintson, galéria nyílik, nézze meg Vörös Attila fotóit!

Még március 24-én éjszaka, az utolsó villamosok bevonulása alatt elkezdődött a hatósági próba. A most már Szegeden, az SZKT egy csarnokában albérletező 406 001-es vasútvillamossal a szegedi megállókat próbálták ki arra voltak kíváncsiak, hogy mekkora a magasságkülönbség, illetve milyen messze van ajtónyitás után a vasútvillamos a peronoktól.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.