Keresési eredmény a(z) „tunezia” címkére
Rendezés:

Hajózás

A The Phoenicia nevű hajó még tavaly szeptember 19-én indult a tunéziai Karthágó kikötőjéből és idén február 4-én érkezett meg a floridai Fort Lauderdale-be.

Vasút

A nemzeti vasút SNCFT húsz EMD-dízelgépet vásárol, az első tízet nemrég vehették át.

Vasút

Az észak-afrikai állam nemzeti vasúttársasága húsz GT42AC dízel-elektromos mozdonyt rendelt az amerikai gyártótól.

Ellátási lánc

Egy személyvonat és egy teherautó ütközött össze kedden a fővárostól, Tunisztól hatvan kilométerre fekvő El-Fahsz város mellett.

Repülés

Palermo végül szerencsére megenyhült, regényes közelségben vulkánokhoz, szeles földetérés a szikla tetején.

Repülés

A Földközi-tenger megkerülését célul kitűző Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotós-producer alkotta Magnus Expedíció éppen Tuniszban tartózkodott a huszonkét halálos áldozatot követelő terrorcselekmény idején. Fellegvándoraink biztonságban vannak, a tervek szerint folytatják útjukat.

Repülés

Három piros orrú A320-assal évi 300 ezer utas a terv.

Blog

Nem javasolják az algériai határ közelébe merészkedést a Tunéziába látogató turistáknak. Én elutaztam ide, mégsem itt ért incidens, hanem Tunisz elővárosában. A két rabló talán nem is sejti, hogy médiaszereplőkké váltak!

Blog

Valaki egyszer ezt mondta: Nem attól jó fotós valaki, hogy csupa jó képeket készít, hanem attól, hogy a rosszakat nem mutatja meg. Bízom benne, hogy második, Tunéziáról szóló képriportom azért nem fog csalódást okozni!

Blog

Manapság, ha külföldre utazunk és nem felejtjük otthon sem a fényképezőgépet, sem a memóriakártyát, sem a töltőkábelt, akkor jó eséllyel többszáz fényképpel térünk haza, amelyből egy cikkbe jó, ha tuctanyi befér. Mi lesz a sorsa a többi felvételnek?
  • 1