Keresési eredmény a(z) „ukrajna” címkére
Rendezés:

Repülés

Az An-2-est szétszedik, elviszik a szántóföldről, de a rendőrség bűnjelként lefoglalta. A jelek szerint a leszállás sikerült, de a felszállás már nem... A katonák radarja látta a gépet.

Vasút

Egyre többen utaznak Ukrajnából az Európai Unió országaiba.

Repülés

Ukrajna fapados légitársaságot alapított SkyUP néven, amelynek járatai belföldre és külföldre is közlekednek majd. Az első járatok a tervek szerint jövő áprilisban indulnak, három Boeing 737-800-assal.

Közút

De merre? Az M3-ason, vagy az M4-esen?

Közút

Az a jó egy ötkilométeres szakaszokban épülő autópályában, hogy sokszor lehet avatni. Előkerülnek a szokásos panelek is: ipari park, térségfejlesztés, új gyárak, ahogy a csövön kifér.

Közút

Ideiglenesen nem közlekedhetnek a nagyobb teherautók a magyar határnál fekvő Csap, valamint az ukrán főváros, Kijev között.

Ellátási lánc

A legnagyobb fűtőértékű szenet, antracitot szállító hajó érkezett az Ogyessza melletti Juzsnij kikötőbe.

Közút

Négy budapesti Ikarus 280T-GVM troli állt üzembe Ukrajnában.

Repülés

Emlékművet avattak Hollandiában a három évvel ezelőtt Kelet-Ukrajna felett lelőtt maláj utasszállító repülőgép áldozatainak emlékére.

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.