Keresési eredmény a(z) „zoldut” címkére
Rendezés:

Zöldút

Az Európai Mobilitási Héthez csatlakozva idén is meghirdeti az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatát, amely a gyaloglásra ösztönöz.

Zöldút

A Kerékpárral 7 határon át programsorozat keretén belül huszonhárom millió forint áll rendelkezésre a rendezvényekre.

Zöldút

Jövőre az Innovációs és Technológiai Minisztérium is beszáll a Nemzetközi Aventics Pneumobil Verseny finanszírozásába, mivel szeretnék világméretűvé bővíteni a rendezvényt.

Zöldút

Kísérleti jelleggel két hónapon keresztül autó-, bicikli- és elektromosroller-megosztó szolgáltatás érhető el a 4-es metró kijáratánál.

Zöldút

Vidd be kedvenced a munkahelyedre!-szlogennel indult el a 16. Bringázz a munkába!-kampány. Az idén tavasszal egy hónapon át, május 6-ától 31-éig tartó kampánnyal a mindennapos munkába kerékpározás előnyeit igyekeznek megmutatni, és újra emberek ezreit nyeregbe ültetni.

Zöldút

Az akkumulátor-technológiás buszokra szerelt gumiabroncsoknak jóval strapabíróbbak kell lenniük a nagyobb össztömeg és a dinamikusabb gyorsulás miatt.

Zöldút

A rendőrség becslése szerint tízezren voltak az eső ellenére a vasárnapi I bike Budapest bringás felvonuláson, amit a 2024-ig szükséges kerékpáros fejlesztésekért tartottak. A Kerékpárosklub 12+1 pontban foglalta össze, mit kellene tennie a következő főpolgármesternek ahhoz, hogy Budapest kielégítse a lakói kerékpározás iránti igényét, sőt, hogy azok is kerékpárral közlekedjenek, akik még nem teszik.

Zöldút

Egész évben szolgáltatásokat és programokat kínáló kerékpáros turisztikai fejlesztések indulnak a Balaton térségében új útvonalakkal és kiszolgáló létesítményekkel.

Zöldút

A Goupil francia kis elektromos haszongépjárműveket a Geotab-bal fog össze a járműadatok hatékonyabb feldolgozása érdekében.

Közút

A cseh Škoda Auto autógyár új gyáregysége Bulgáriában vagy Törökországban épülhet meg.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/