Egy vágányon közlekedik a hévégén a H6-os HÉV Pesterzsébet felső és Soroksár között

iho/vasút   ·   2017.05.10. 09:57

A Pesterzsébet felső és Soroksár, Hősök tere között végzett munkálatok miatt 2017. május 13-án és 14-én, vagyis szombaton és vasárnap napközben bizonyos vonatok a megszokottól eltérő időpontban indulnak a megállóhelyekről. A változó menetrend a BKK honlapján, illetve a megállóhelyi tájékoztatókból ismerhető meg. Az útátjárót a közúti forgalom elől már május 12-én, pénteken este 20 órától egészen 15-én, hétfőn 22 óráig lezárják, ez idő alatt a személygépkocsival a városhatár felől érkezőknek a Torontál utcai HÉV-átjáró használata javasolt, a városközpont irányából érkezők pedig a Nagysándor József utcán át tudnak kerülni.

2017. május 13-án, szombaton a Torontál utca és a Soroksár felső megállóhelyen a Dunaharaszti felé közlekedő HÉV-szerelvények is a Közvágóhíd irányú peronok mellett állnak meg.

Május 14-én, vasárnap:

  • a Soroksár felső és a Torontál utca megállóhelyen a Közvágóhíd felé közlekedő HÉV-szerelvények is a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg;
  • Pesterzsébet felső állomáson a Közvágóhíd felé közlekedő HÉV-szerelvények a Ráckeve irányú peron melletti peronon állnak meg;
  • Soroksár, Hősök terénél mind a két irányú peron mellett megállnak a Dunaharaszti felől érkező HÉV-szerelvények.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek