Semmi csicsa, mégis dögös

iho/vasút   ·   2015.12.10. 18:45
gycarvect0

Még csak egy van belőle, de párban is gyönyörű lenne! (képek: GYSEV Cargo)

Pontosan egy évvel ezelőtt ünnepelhette a vasúttársaság Taurus mozdonyának zöld-sárga köntösbe öltöztetését, így talán nem véletlen: 2015 decemberében elkészült a GYSEV Cargo Zrt. első matricázott Vectron mozdonya. A közeljövőben további tematikus mozdonyokkal bővül majd a GYSEV Cargo gördülőállománya. A vontatójárműveket tartós bérleti formában üzemelteti a cég.

A vállalat 2015 első félévében huszonöt Sggmrss típusú nyitott konténerszállító teherkocsival bővítette vontatott járműparkját. A második félévben pedig vontatójárműveit fejlesztette: szeptember elsején megérkezett az első bérelt Vectron mozdony az ELL Austria (European Locomotive Leasing) GmbH cégtől, december elején újabb egy mozdonnyal bővült a GYSEV Cargo Vectron mozdonyainak száma, a harmadik, szintén bérelt Vectron érkezése pedig 2016 februárjában várható.

A vasúttársaság az ELL-Vectron mozdonyok matricázása mellett döntött, így a GYSEV Cargo szín- és formavilágát magán viselő járművek hirdetik majd az árufuvarozással és logisztikai szolgáltatásokkal foglalkozó társaságot. A Loc & More Kft. által december elején elkészített első tematikus GYSEV Cargo Vectron Ausztriában és Magyarországon is továbbít tehervonatokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek