Villamosok ütköztek a Szent Gellért téren

MTI/iho   ·   2017.08.09. 13:49

Délután háromra befejezték a baleseti helyszínelést a budapesti Szent Gellért téren, így a 19-es és a 41-es villamos ismét az eredeti útvonalon, a 47-es és a 49-es villamos a teljes vonalon közlekedik. Az 56-os villamos újra a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekedik.

Két villamos ütközött a Szent Gellért térnél (fotó: Mihádák Zoltán/MTI)

Korábban írtuk:

Összeütközött két villamos Budapesten, a Szent Gellért téren, egy ember megsérült - közölte a rendőrség a honlapján. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte Facebook-oldalán, hogy a baleset miatt a 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között a 9-es autóbusszal vagy átszállással, az M3-as és az M4-es metróval lehet utazni. A 19-es villamos a Szent Gellért tér és a Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik, helyette a 7-es autóbusszal lehet utazni. A 41-es és az 56-os villamos terelve, az Alkotás utcán át közlekedik, és pótlóbusz jár a Széll Kálmán tértől a Móricz Zsigmond körtérig. A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek