Keresési eredmény a(z) „ausztria” címkére
Rendezés:

Vasút

A legtöbb nemzetközi vonat újraindul. A dömösi viharkárok helyreállításáig a prágai eurocityk nem közlekednek.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 15-étől június 21-éig.

Közút

Új közlekedési koncepciót fogadtak el a bécsi belváros forgalomcsillapításával kapcsolatban, amely még ősz előtt megvalósul. Nagyrészt megszűnik az átmenőforgalom és egy csendesebb, jobb levegőjű és összességében élhetőbb kerületet kapnak a bécsi polgárok.

Vasút

A Berlin, Prága és Bécs közötti közvetlen vasúti kapcsolatot 1957-ben indították el először, 2014-ben azonban megszüntették. Hat év után újra elindul a járat.

Repülés

Osztrák kormánydöntések: 40 euró alatt nincs jegy, viszont az Austrian 450 milliós segítséget kap. Váradi az állami támogatásokról: torzítják a piacot, de legalább kontroll alatt tartják az ambíciókat...

Közút

A péntektől hatályos intézkedés értelmében az utazókat csak Magyarország területén belül, "mélységben" ellenőrzi a rendőrség.

Vasút

A CER vállalatcsoport stratégiai céljai között továbbra is kiemelten szerepel az erőteljes növekedés és terjeszkedés az európai piacokon. Ebben az évben Ausztria irányába tettek jelentős lépést.

Vasút

Fokozatosan elindul minden nemzetközi járat, feloldották a korlátozásokat.

Vasút

Az 1920-as békeszerződéssel súlyos, visszafordíthatatlan területi és gazdasági veszteségeket szenvedett el Magyarország. A vasút sem volt kivétel.

Vasút

A Drezdai Műszaki Egyetem egyik független összehasonlító tanulmánya szerint az akkus vonat lehet a dízelvonatok legköltséghatékonyabb és leginkább szén-dioxid-mentes alternatívája a harmincéves üzemi időszak teljes költségeit tekintve.