Keresési eredmény a(z) „ausztria” címkére
Rendezés:

Vasút

A Bécs–Varsó viszonylatú EC járatokon tűnnek fel nemsokára. A gépeket a Swietelsky adja el.

Vasút

A tömegközlekedési eszközökön és információs pontokon közel száz biztonsági őr van szolgálatban. Nemcsak a biztonsági szolgálattal, hanem több mint 13 ezer kamerával biztosítják az utasok biztonságát és a házirend betartását.

Vasút

A mérföldkövet jelentő 193 756-os gép az ELL lízingcégnek készült.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló augusztus 12-étől augusztus 18-áig.

Vasút

Összesen harmincöt 1063-as és 1064-es sorozatú villamos mozdonyt alakítanak át.

Urbanisztika

Az osztrák főváros tudatos intézkedésekkel igyekszik ellensúlyozni a klímaváltozás negatív hatásait. Legutóbb elkészíttette a város hőségtérképét és klímavédelmi területek létrehozása mellett döntött. Ezeken a területeken az újépítésű épületeknél már egyáltalán nem alkalmaznak fosszilis energiahordozókat.

Vasút

A magyar piacra jövőre betörő RegioJet a szolgáltatás színvonalával igyekszik utasokat szerezni.

Vasút

Három magánvasút: a cseh RegioJet, az osztrák WestBahn és a magyar CRS Prága–Bécs–Budapest vonalon indít járatokat jövő júniusban.

Vasút

Egy borúlátó szakvélemény szerint sógorék éppen Hévíz és a tapolcai Tavasbarlang víztelenítési kísérletét ismétlik meg a Semmering-hágó térségében.

Vasút

A kétrészes írás első részében megnéztük, hogy van-e remény közös nagysebességű vasúti csomópontra valahol Ausztria, Csehország, Szlovákia és Magyarország közelében. Miután megállapítottuk, hogy nincsen, most megnézzük, milyen tényezők alakíthatják a hazai nyomvonalat.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/