Keresési eredmény a(z) „ausztria” címkére
Rendezés:

Vasút

Az Európai Parlament közlekedési bizottságának elnöke, az osztrák Michael Cramer kritizálja a vasúti nagyprojekteket, szerinte fontosabbak a kisebb beavatkozások.

Vasút

Ausztriában típusismereti oktatás kezdődött a magyar a MÁV gépeire. Egyszerű az indok, miért.

Biztos út

„Szólj Bécsnek!” – ez a neve annak a mobiltelefonos alkalmazásnak, amellyel mostantól néhány kattintással, a helyszínről be lehet jelenteni a kátyút, a hibás közlekedési lámpát vagy a teleszemetelt parkot az osztrák fővárosnak. Visszajeleznek, ha kijavították a hibát.

Repülés

Nagy, drága és csak egyfunkciós, kevesen repülik, keveset repül: miért ez a gép kellett sógoréknak, miért nem az olcsóbb Gripen?

Vasút

Az Osztrák Szövetségi Vasút használt mozdonyokkal bővítené a jelenleg száz gépből álló 2016-os flottáját.

Vasút

Bécsben a Praterstern tömegközlekedési csomópontnál bevezetendő alkoholfogyasztási tilalomról zajlik a vita, mert az elmúlt időszakban megszaporodtak a környéken az erőszakos cselekmények.

Közút

Több rekordot is tartogatott 2016 az osztrák főváros tömegközlekedésében: először lépte át az utasszám a 950 milliót, ráadásul már több éves bérlet van forgalomban, mint személyautó. Sőt, Bécsben tovább csökkent a bliccelők száma is.

Vasút

Az ÖBB Infrastruktur a Pöyryt bízta meg az innsbrucki vasútállomás és az alagút közötti összeköttetés létrehozásának helyszíni felügyeleti szolgáltatásaival

Biztos út

Szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezetnek be, mivel az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek ott erőszakos bűncselekmények.

Közút

A hóesés ellenére megbízhatóan működik a hálózat.