Keresési eredmény a(z) „gysev” címkére
Rendezés:

Vasút

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre a hazai vasúttársaságok.

Vasút

Megkezdődtek hazánk legújabb motorvonatának futópróbái, a helyszín a 15-ös vasútvonal.

Vasút

A 435 501-es szerelvényt további kilenc követi majd.

Vasút

Egyre rövidebbek az összefoglalók, egyre több helyen érnek véget a munkák. A nagy felújítások még tartanak, plusz gyorsan elvégeznék még néhány kisebbet is.

Vasút

A MÁV-Start, a GYSEV, és a közlekedési központok helyközi járatain november 5-e helyett november 6-án éjfélig használhatják a diákok az októberi bérleteket.

Vasút

Feléled a rajkai határátmenet, a prágai eurocityket pedig már a Nyugatiban keressük. Több vonalon is állandó vágányzári menetrendek lesznek érvényben.

Vasút

Szorgoskodik a GYSEV is, a zöld–sárgák friss karbantartásain túl a megszokott MÁV-os munkákra kell számítani a vasútvonalakon.

Blog

Tíz éve jelentették be a petőházi cukorgyár bezárását. De akkor még javában zajlott a munka, bobós képriport.

Vasút

Sok újdonság ezúttal nincsen: serénykednek a felújítással mindenhol az országban. Ha meg lehet oldani, akkor csak éjszaka dolgoznak, de van, ahol ez kivitelezhetetlen.

Vasút

Győr és Veszprém között több mint egy hétig nem lesz vonatközlekedés, mindent pótolni fognak. De máshol is meglepődhet, ha rutin akar vonatozni.