Keresési eredmény a(z) „gysev” címkére
Rendezés:

Vasút

A 471 003, 471 005, 471 006 trió zárja az összesen kilenc mozdonyra szóló megrendelést.

Vasút

Ahol csak lehet a pótlóbuszos vonatpótlással megvárják az esti, éjszakai vonatokat, napközben „csak” menetrendi módosulásokra kell figyelni. Itt az érvényes lista, mi szóltunk.

Vasút

Épül, szépül vasutunk, mindenhol serénykednek. Igyekeznek éjszaka dolgozni, hogy nekünk ne legyen kényelmetlen – annyira. Egyet nem értünk csak: mit lehet annyit dolgozni a Dél-Alföldön?

Vasút

A négy nagy – 2-es, 40-es, 40A és 100-as – felújítás mellett szinte mindenhol van egy-két „apróság” is, amit viszonylag gyorsan megcsinálnak.

Vasút

Szeptember elsejétől a Nádasd–Körmend–Szombathely útvonalon is lehet ilyennel utazni.

Vasút

A szakemberek folyamatosan ellenőrzik a vasúti sínek hőmérsékletét, negyvenöt Celsius foknál fokozott pályafelügyeletet vezetnek be.

Vasút

Bevalljuk, nagyon izgulunk a kettes elkészülte miatt! Vagy nem is kell valójában? Ugyanígy drukkolunk a 40-es tetejének is!

Vasút

Az első két saját gépet követően újabb hárommal bővült a soproniak gépparkja. Kettő a napokban futópróbázott Győr környékén.

Vasút

Kitart még a dél-alföldi sorozat, és a többi jól ismert nyári meló is. De van pár újdonság is, Kaposvár környékén, például.

Vasút

Élesben, menetrend szerinti forgalomban közlekednek a GYSEV Vectronjai.