Keresési eredmény a(z) „gysev” címkére
Rendezés:

Vasút

Új munkába elvileg sehol nem kezdtek a srácok, a többit meg szorgalmasan csinálják: ez is valami!

Vasút

Hétfőtől a keletit két hétre kiveszik: ez a legfontosabb változás, de apróságokkal is készül a MÁV szerte az országban, hogy aztán a felújítás elkészültével még jobban, gyorsabban, pontosabban közlekedjenek a szerelvények.

Vasút

Személyi sérüléssel járó, vasúti átjáróban bekövetkező balesetet szimuláltak Sopronban a Közlekedési Kultúra Napja alkalmából.

Vasút

Sok „kisebb” vágányzár, pályafelújítás a végéhez közeledik, de közben „jöttek” újabbak is, hiszen mindig van mit csinálni a magyar vaspályákon.

Vasút

A keskeny nyomközű vasutat május 4-től használhatják újra a látogatók.

Vasút

Már húsz korszerű villamos motorvonat szolgálja az utasokat a vasúttársaság vonalain.

Vasút

Újdonság a Gyermekvasút rövidülése, és hogy a 150-esen hétvégén vágányzár lesz, így az Ivo Andric Ceglédnek tart. Izgulunk a 135-ös miatt: a pótlóbuszok 25-éig járnak csak – a most érvényes kommunikáció szerint.

Vasút

A nagy vágányzárak közül már csak a hatvani van érvényben. Emellett több apró, néhány napig érvényes menetrendi változásra kell odafigyelni. Tájékozódjanak, figyeljenek oda a kiírásokra!

Vasút

A keleti fővonalon majd egy hónapig módosított menetrend van érvényben. Erre figyeljenek oda a legjobban! De van még néhány más apróság is a már megszokott vágányzárak, pótlózások mellett.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/