Keresési eredmény a(z) „idojaras” címkére
Rendezés:

Biztos út

Havazás, szélvihar, kicsit sok a bolondos áprilisból! A közlekedés mindenesetre megsínyli az időjárást.

Vasút

A BKV és a gyártó közösen keres megoldást.

Biztos út

Több megye járásaira és Budapestre a legmagasabb, harmadfokú, piros riasztást adta ki a meteorológiai szolgálat. Csúszik minden, mindenhogyan, óvatosan közlekedjenek.

Közút

Be kell-e állnia a végállomáson a felszállóhelyre az autóbusznak hideg idő esetén? Ha mégsem, mivel indokolható? A lassan elmúló kemény januári télben is aktuális még a kérdés.

Biztos út

Diósjenőnél lezárták, majd ismét megnyitották a vasúti pályát. Hét szerelvény is több mint egy órát késett a miskolci fővonalon. Pesten egy 500-ast adnak óránként a hólapátolásért... A MÁV vajon takarít? Kabánál nem volt esélye az egyik kamionsofőrnek...

Biztos út

Közel fél órával hosszabb a menetidő a veresi oldalban. Az utakat egyre több helyen jégpáncél borítja. Óvatosan közlekedjenek, ha útra kelnek!

Repülés

Kihűlt gépek életre keltésének művészete. Van érzékenyebb típus, és van, ami kevésbé. Mi történt Moszkvában, Isztambulban?

Közút

A Kárpátokon túl hat megyére érvényes a vörös riasztás.

Repülés

Köd, majd havazás, a végén viszont eső is jöhet, ami ráfagy az utakra, a repterek betonjára.

Hajózás

Egyre többet, és tovább lehet hajózni a sarkvidéken. Valódi brit tudósok megállapították: több útvonal is megnyílhat a XXI. században az olvadó jég miatt még akkor is, ha a széndioxid-kibocsátást tényleg sikerül minimálisra visszaszorítani.