A kültéri biztonsági ajtó, ami dacol az idővel

iho   ·   2019.05.25. 07:46

(x)

Nem csoda, hogy a gyengébb szerkezetek, valamint a rosszabb minőségű anyagok ezeknek a kihívásoknak nem tudnak ellenállni. Idővel vetemedni kezdenek, nem szigetelnek megfelelően, és könnyebb lesz feltörni őket. A jó kültéri biztonsági ajtó ezzel szemben időjárásálló, energiatakarékos, és még szép is.

A tartósság garanciája

A Unisec kültéri biztonsági ajtókat úgy tervezték meg, hogy akár több generációt is kiszolgáljanak. Ezt a hibrid szerkezet garantálja, ami az acél, a fa, a különféle polimerek, valamint a hang- és hőszigetelő anyagok legjobb tulajdonságait egyesíti magában.

A speciális felületet nem kell ápolni, mégis hosszú élettartamú. Ellenáll többek között az UV-sugárzásnak, a változékony időjárásnak, sőt, a gyerekek csínytevéseinek is, hiszen karcálló. A pozitív rovatba írható még, hogy a festett, lemez ajtókkal ellentétben nem repedezik, illetve masszív a szerkezete.

Passzívházakhoz is ideális

Bár hazánkban a passzívházak nem igazán terjedtek el, egyre többen döntenek az energiatakarékos, télen-nyáron kellemes hőmérsékletet biztosító otthonok mellett. Ezeknek az épületeknek az egyik fő jellemzője a hőhídmentes szerkezet, ami a tudatos energetikai tervezés mellett a megfelelő nyílászárók beépítését is jelenti.

A legtöbb biztonsági ajtó azonban az acélszerkezetnek köszönhetően jó hővezető, ami kizárja a passzívházakban való alkalmazásukat. A Unisec által forgalmazott, szabadalmaztatott tokszerkezet viszont csökkenti a hőhidak kialakulását, ennek köszönhetően pedig megelőzhető a párásodás és a penészedés.

Természetesen a „normál” házaknál is van előnye egy ilyen hőszigeteléssel ellátott biztonsági ajtónak, ugyanis jelentősen csökkenthető vele az energiaszámla, és kellemes hőérzetet biztosít egész évben.

Biztonságban tudhatja otthonát és értékeit

A családi házak esetén talán még fontosabb a megfelelő biztonsági ajtó, mint a társasházi lakásoknál. Az utóbbinál ugyanis közel vannak a szomszédok, és bár a lépcsőház bejárata sokszor hagy kívánnivalót maga után, de mégiscsak egy extra akadályt jelent.

A hatóságilag minősített, és vagyonvédelmi szakemberek által ajánlott Unisec kültéri biztonsági ajtók hatékonyan állják útját a behatolóknak – választástól függően 3, 5 vagy 10 percig. Ez első hallásra talán nem tűnik soknak, de ha arra gondol, hogy egy „sima” ajtóval akár másodpercek alatt végeznek, akkor máris más megvilágításba kerül a dolog.

A masszív, acélborítású ajtólap és a fúrásvédelemmel ellátott zárszerkezet hosszabb utazás esetén is megnyugtató védelmet biztosít a házának. Ha pedig nem szeretne egyenajtót, akkor tervezzen olyat, ami leginkább illik az otthonához.

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.