Keresési eredmény a(z) „konferencia” címkére
Rendezés:

Vasút

A visegrádi négyek magyar elnöksége hivatalos programjának részeként hívta életre a Hungrail a Magyar Vasút 2017 konferenciát.

Vasút

Húsba vágó témákkal foglalkozik a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület október 3-ai konferenciája.

Vasút

Az ok: a III. Országos Vasúttörténeti Konferencia.

Vasút

Május elején Budapesten tartanak nagyszabású tanácskozást.

Közút

November 9–11. között tartja a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság huszonnegyedik éves kongresszusát „Ütemváltás – Ipar 4.0 a logisztikában és a beszerzésben” címmel.

Vasút

A VPE Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft. nem kereskedelmi célú nemzetközi konferenciát és vásárt szervez október 26-án, Budapesten.

Vasút

Az ország versenyképességének megtartása, növelése érdekében a magyar infrastruktúra fejlesztése szükséges, és ebben a vasútnak meghatározó szerepe van – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Magyar Vasút 2016 szakmai rendezvényen, Budapesten.

Vasút

A szakvásár zárónapján kezdődik a MAGLEV 2016 elnevezésű többnapos konferencia.

Vasút

Az ipari forradalom egyik vitathatatlan érdeme a vasút megszületése. Ez a rendkívül hatékony szállítási módszer és hálózat azóta számos újításon esett át, mégis, a legújabb informatikai fejlesztésekkel eljönni látszik a vasút új, a gazdaságot felpörgető második forradalma. A legfrissebb fejlesztések és lehetőségek bemutatására egy kétnapos konferencia keretében kerül sor, a tavalyi nagy sikert elkönyvelő Rolling-NET Congress idei rendezvényén október 18–19-én.

Zöldút

A buszok és haszonjárművek mellett egyre több a CNG-s személyautó is hazai utakon.