Keresési eredmény a(z) „konferencia” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Az innovációs és technológiai miniszter szerint magas szintű digitalizáció nélkül a közlekedési hálózatok a földi, a vízi, vagy a légi közlekedésben sem lesznek globálisak.

Vasút

Az Európai Unió Vasúti Ügynöksége, az Európai Vasúti Képzési Központ (ETCR) és az Európai Főiskola július 1-12. között tartja meg Brugge-ben (Bruges) a rendezvényt.

Repülés

Május 14-15-én Research Workshop on Fragmentation in Air Traffic Management címmel rendezik a konferenciát.

Közút

A buszok híveinek a tavasz egyet jelent a Busexpo kiállítással, amelyet hetedik alkalommal szervez meg a NiT Hungary a zsámbéki Drivingcamp Hungary tanpályáján.

Vasút

Az első nemzetközi vasúti konferencián a nemzetközi vasúti szállítás és az Új selyemút jövőjéről is tanácskoztak.

Vasút

Magyar öntödében, angol szervezőkkel. Ez volt a High-Speed Rail Workshop.

Vasút

Február elején Pozsonyban, a ZSSK Cargo szervezésében tartották a V4 országok piacvezető árufuvarozó vasúttársaságainak csúcstalálkozóját, ahol az ágazat cseh, lengyel, magyar és szlovák vállalatainak vezető beosztású szakemberei mellett részt vett Libor Lochman, a CER (Európai Vasúti és Infrastrukturális Vállalatok Közössége) vezérigazgatója is. Magyarországot Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Igazgatóságának elnöke, CEO képviselte.

Ellátási lánc

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége közlekedéslogisztikai konferenciájának fókuszában az iparág versenyképessége, a digitalizáció és a modern logisztikai megoldások állnak.

Ellátási lánc

Még mindig lehet jelentkezni! Biztosítsa be a helyét!

Ellátási lánc

Tizedszer rendezi meg az MLSZKSZ a nemzetközi közlekedéslogisztikai konferenciáját.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/