Keresési eredmény a(z) „konferencia” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Tizedszer rendezi meg az MLSZKSZ a nemzetközi közlekedéslogisztikai konferenciáját.

Urbanisztika

Legalábbis egy konferencia címéig. De vajon megtudtuk-e, amit akartunk?

Vasút

...ehhez pedig szükség van a vasút digitalizációjára, a járműpark további korszerűsítésére és a szakképzett munkaerő megszerzésére, megtartására.

Urbanisztika

Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában tartották meg az év legnagyobb alagúttémájú konferenciáját.

Ellátási lánc

Hetedik alkalommal gyűltek össze a közlekedési K+F-ben érintettek a négynapos konferencián.

Ellátási lánc

Hatalmas a kereslet, soha ennyi területet nem adtak bérbe. Viszont több tényező is visszavetheti a további fejlesztéseket.

Közút

Dél-Korea lesz a budapesti innovációs fórum kiemelt partnerországa.

Ellátási lánc

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége szervezésében 2018. január 25–26-án rendezik meg a szakma egyik legrangosabb rendezvényét, a 9. Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferenciát.

Ellátási lánc

Nemzetközi konferenciát rendez a 160 éves magyar közlekedéslogisztika előtt tisztelegve a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) januárban. A rendezvényen bemutatják a nemzetközi logisztika legújabb trendjeit és technológiai újításait, valamint megvitatják a hazai hatósági szabályozás aktuális kérdéseit is. Az esemény apropója, hogy jövőre lesz 160 éve, hogy felépült az első, rakodásra is alkalmas partfal a Lánchíd pesti végénél a Dunán. Ez a kikötőépítés indította el Pest-Budát, majd Budapestet a régió szállítmányozási csomópontjává válásának útján, amihez nem sokkal később az államvasutak megalakulásával a vasúti, majd a „postarepülőgépek” formájában a légiközlekedés is csatlakozott.

Urbanisztika

Bemutathatják a legújabb infrastrukturális, közlekedési, információtechnológiai vívmányokat.