Keresési eredmény a(z) „konferencia” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Hatalmas a kereslet, soha ennyi területet nem adtak bérbe. Viszont több tényező is visszavetheti a további fejlesztéseket.

Közút

Dél-Korea lesz a budapesti innovációs fórum kiemelt partnerországa.

Ellátási lánc

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége szervezésében 2018. január 25–26-án rendezik meg a szakma egyik legrangosabb rendezvényét, a 9. Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferenciát.

Ellátási lánc

Nemzetközi konferenciát rendez a 160 éves magyar közlekedéslogisztika előtt tisztelegve a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) januárban. A rendezvényen bemutatják a nemzetközi logisztika legújabb trendjeit és technológiai újításait, valamint megvitatják a hazai hatósági szabályozás aktuális kérdéseit is. Az esemény apropója, hogy jövőre lesz 160 éve, hogy felépült az első, rakodásra is alkalmas partfal a Lánchíd pesti végénél a Dunán. Ez a kikötőépítés indította el Pest-Budát, majd Budapestet a régió szállítmányozási csomópontjává válásának útján, amihez nem sokkal később az államvasutak megalakulásával a vasúti, majd a „postarepülőgépek” formájában a légiközlekedés is csatlakozott.

Urbanisztika

Bemutathatják a legújabb infrastrukturális, közlekedési, információtechnológiai vívmányokat.

Vasút

A dunakanyari pilot projekt sikeres volt; a tarifarendszer hatékonyságán sokat javít, ha világos társadalompolitikai elvárások jelölik ki a kereteket – többek között ezek is elhangzottak egy rangos fővárosi eszmecserén.

Közút

Avagy milyen kijelentésekhez vezet a csőlátás.

Ellátási lánc

A logisztikai szerep erősítése érdekében a légi, vízi, vasúti és a közlekedési infrastruktúrának párhuzamosan kell fejlődnie.

Vasút

A visegrádi négyek magyar elnöksége hivatalos programjának részeként hívta életre a Hungrail a Magyar Vasút 2017 konferenciát.

Vasút

Húsba vágó témákkal foglalkozik a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület október 3-ai konferenciája.