Keresési eredmény a(z) „korforgalom” címkére
Rendezés:

Közút

Eddig tereltek, és nem volt járható minden ág.

Közút

Idegeskedjünk, vagy sem a hódmezővásárhelyi csomópont láttán?

Közút

A beruházás után az M1 autópálya és a 83-as főút csomópontjában gyorsabb lesz az áthaladás, biztonságosabbá válik az autópályára való fel- és lehajtás, valamit a bevezető szakasz közlekedése is. Jövő nyárra lesz kész. Fénytorony is lesz a közepén.

Közút

A Székesfehérvár, illetve Veszprém felől érkezők már használhatják a több ütemben megépülő új Pétfürdői csomópont elkészült körforgalmát, és az ahhoz kapcsolódó utakon keresztül érhetik el a meglévő 8-as számú főutat.

Közút

Edda-parafrázisról szó sincs, Pataki Attila ufóészleléséről pláne, „mindössze” annyi történt, hogy lett egy gyönyörű, fantasztikusan izgalmas körforgalmunk, amelyben jelzőlámpák is működnek. Akkor, amikor szükség van rájuk.

Közút

Mintegy 800 millió forintot nyert Pécs a város kelet-nyugati irányú közösségi közlekedési tengelyének megvalósítására a TOP keretében.

Közút

Végigkövettük a „születésétől” kezdve a fejlődését, mostanra elkészült: gyönyörködjenek benne, irigyeljék a hatvaniakat!

Közút

Legalábbis egy része: hivatalosan is átadták az ürömi körforgalmat a forgalomnak.

Közút

Hajnalban megnyitották a forgalomnak az új solymári közúti felüljárót; az ürömi csomópontot július harmadikától lehet korlátozás nélkül használni.

Közút

Az ideiglenes jelzőlámpát megszüntették, a járművek az új körforgalomban haladhatnak, egyelőre még szűkített sávon.