Keresési eredmény a(z) „repulonap” címkére
Rendezés:

Repülés

A részleteket még nem hozták nyilvánosságra. A miniszter és a polgármester aláírta a szerződást a reptér kettős hasznosításáról.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 16-ától szeptember 22-éig.

Repülés

A vasárnapi program is gazdag, Veres helyett Besenyei repül, oldtimerek, helikopterek, katonák az égen: sokszínűre sikerült az idei felhozatal.

Repülés

A partraszállás Dakotáitól a házi építésű apróságokig, a műrepülőktől a katonai kötelékekig: a wisconsini reptér és légtere idén megint csodálatosan benépesült.

Repülés

Az „igazi” repülőnapot elmosta az eső, előtte a repülőfotósoknak viszont pompás programot tartottak a Luftwaffe gépei és a D-napos Dakoták.

Repülés

Boszorkány-repülés és tükörrepülés, élmény-repülés és munkarepülés, kötelékek és szólisták, oldimerek és egy vadonatúj konstrukció.

Repülés

A különlegességek: Baltic Bees L-39-esekkel, jönnek a műrepülő Vörös Bikák, a lomha szép lufik, és bemutatkozik az új magyar műrepülőgép!

Repülés

A kellemest összekötni a kellemessel: tengeri fürdőzés és tengeri légibemutató. A Frecce idén repüli utoljára régi gépeit. Menteni és elfogni helikopterrel.

Repülés

Kormánygépek dinamikus bemutatója, Veres Zoli is műrepült, a mi Gripenünket csak kiállították. Viper-beszerzés után az amerikaiak sehol.

Repülés

Ideális időben még plusz ötezer néző jöhetett volna. Ha marad a reptérkezelő, jövőre is biztosan lesz repülőnap!