Keresési eredmény a(z) „tamogatas” címkére
Rendezés:

Vasút

A Szerb Vasút infrastruktúrakezelő ága 179 millió eurós hitelt szerezhet az Európai Beruházási Banktól a Niš–Dimitrovgrad vasútvonal felújításához.

Vasút

A Rail Cargo Hungaria meghosszabbította az FTC női kézilabdacsapatának támogatását.

Vasút

A tízmilliárd forint több mint felét az erdészetek kapják.

Zöldút

A "Kerékpárral 7 határon át" programban pályázati úton elnyerhető hozzájárulás összesen tizenhat és fél millió forint.

Közút

Az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának fejlesztésére szánt háromszázmillió eurós uniós támogatás tíz százalékát az MGKKE projektjei nyerték el.

Vasút

Számos, hazai és uniós forrásokból, valamint kínai hitelből finanszírozott projekt indul el vagy fejeződik be a következő években.

Repülés

Az összegből légiforgalmi irányító szolgálat épülhet ki a debreceni nemzetközi repülőtéren.

Vasút

Vonatok az embereknek! – szól a ZSSK szlogenje, amióta massszív járműpark-felújításba kezdett uniós pénzekből. Szlovákia keleti részén ezek szerint nem emberek laknak...

Közút

A közúti közlekedési infrastruktúra üzemeltetési, karbantartási és felújítási feladatainak finanszírozására összesen hatmilliárd forinttal magasabb összeg jut.

Vasút

Kiemelt projekt lett a keskeny nyomközű vasútvonalak fejlesztési lehetőségeinek, a közösségi közlekedésben betölthető hálózati szerepének vizsgálatáról szóló projektjavaslat, amely mintegy 84 millió forint támogatásban részesül – derült ki a Magyar Közlönyben közzétett kormányhatározatból.