Keresési eredmény a(z) „tengerhajozas” címkére
Rendezés:

Hajózás

A szeptembertől érvényes rendelkezés az ezer tonnánál nagyobb vízkiszorítású hajókra vonatkozik.

Vasút

Az olasz közlekedési szakszervezetek megerősítették a városi tömegközlekedést és az olaszországi hajójáratokat is érintő munkabeszüntetést annak ellenére, hogy az olasz közlekedésügyi miniszter a sztrájk elhalasztását kérte.

Ellátási lánc

Kikötőt és logisztikai bázist létesít Magyarország Triesztben, hogy a tengerentúlra exportáló magyar vállalatok gyorsan és akadálymentesen szállítmányozhassanak.

Hajózás

A Ro/Ro hajó tulajdonosa a Grimaldi-csoport nagyobb ellenőrzést sürget a teherautókra, konténerekre a fedélzetre szállított személyes tárgyak esetén pedig teljes tiltást tervez.

Hajózás

Az isztriai kereskedelmi bíróság hétfőn hivatalosan is felszámolási eljárást kezdeményezett a hajóépítő vállalattal szemben.

Vasút

A horvát vasúti pályahálózat működtető (HŽ Infrastruktura) egy új, rövidebb vasút építését tervezi Károlyvárosból (Karlovac) az ország legnagyobb kikötőjébe, Fiuméba (Rijeka). A projekt becsült költsége 1,7 milliárd euró. Az új fővonalat a China Road and Bridge Corporation (CRBC) segítségével építenék meg.

Hajózás

Óriási a szektor válsága, és ezt szépen lassan az átlagember is megérzi: ugyanis a világkereskedelem kilencven százaléka érinti a tengerhajózást. Mit lehetne tenni? Ez is a legnagyobb baj: nem lehet érdemben válaszolni erre az egyszerű kérdésre.

Hajózás

A horvát kormány nem tudja támogatni a csődközeli hajógyárak szerkezetátalakítását.

Vasút

A megállapodás nélküli Brexit esetére fogalmazott meg jogszabály-tervezetet az Európai Bizottság.

Hajózás

Repült a Frecce Trikolori, és volt tűzijáték is, ezek adták az ünnepélyes keretet a Costa Venezia névadási ünnepségén Triesztben. A fedélzeten szétnézve van miért elképednünk.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/