Keresési eredmény a(z) „tesztrepules” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 29-étől július 5-éig.

Repülés

Az FAA pilótái és szakemberei is ott vannak a gépen. Túldöntött fordulók, átesések, megközelítések, átstartolások három napon át. Az európai és a kínai hatóság is ragaszkodik a saját vizsgálathoz.

Repülés

Egy tesztrepülés izgalmai: átesés és magasságvesztés. Az Egyesült Államokban folytatódik a népszerű Hercules kihívójának a berepülése.

Repülés

Nem hasraszállás, túlcsúszás hason. A kimerült pilóta a nem működő hajtóművel próbált átstartolni. Állami repülés vagy teszt?

Repülés

„Kellemes repülés”, nyitott futókkal, fékszárnnyal. Intenzív berepülés indul, részben Amerikában. Egyálalán nem rosszak a piaci esélyek.

Repülés

A japánok ismét halasztanak, a kínaiak megerősítik az idei első repülést, a kanadaiak CSeries-300-asa a napokban száll fel.

Repülés

Csendes felszállás, sugárfék nélküli landolás, a gép a személyzet szerint tökéletesen repült, magabiztosan indul a 3000 órás berepülési program.

Repülés

A Bombardier elnöke mindenkit igyekezett megnyugtatni, halad a CSeries programja. A Qatar vezére szerint azonban fogy a türelem.

Repülés

Megvolt a maga jelentősége a katari leszállásnak is. Még februárban két másik, májusban egy harmadik gép csatlakozik a tesztprogramhoz.

Repülés

A társaságok változatlanul a nagyobb XWB-változatokat keresik.