Aktfotók a vasúti hídon

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2016.07.02. 08:45
kiskep

Július 17-éig látható Prágában a Testek verselnek című aktfotó kiállítás, amelyet nem mindennapi helyszínen, a Moldván átívelő vasúti hídon lehet megtekinteni. Hány magyar turista érkezik a cseh fővárosba a következő két hétben?

A kiváló aktokat Miloš Tancibudek és Jiří Řehořek készítették, a szöveget pedig Petr Eiche költötte hozzájuk. A kiállítás nem mindennapi helyszíne és különösen a nem mindennapi téma nagy port kavart a városban. Mint ahogy az lenni szokott, vannak ellenzői és szimpatizánsai is a projektnek. Az biztos, hogy először díszítik a vasúti hidat Prágában művészi fotók, azt pedig döntse el mindenki, hogy ez giccs, vagy pedig igazi művészet...

A képre kattintva galéria nyílik a szerző fotóiból

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek