Újabb felújított 412-esek Budapesten

iho/közút   ·   2012.06.10. 17:00
kicsi

Több mint két éve érkezett vissza Székesfehérvárról az első, teljes felújításon átesett Ikarus 412-es autóbusz.  A kocsi az ezredforduló utáni színátmenetes arculat helyett a BKV korszerűbb járműveken alkalmazott fényezését kapta. Az átalakítás során a járművek vázszerkezetét megerősítették, nagyobb felületen elhúzható, sötétített ablakokat, valamint Buse típusú kijelzőt kaptak. A BPI-042 rendszámú Ikarust akkor nyolc társa követte.

Az első új arculattal felújított 412-es Ikarus <br> (Bohus Dávid felvétele)

Június 7-én ismét egy felújított jármű tért vissza Székesfehérvárról a cinkotai autóbuszgarázsba. Az első munkanapját az újpesti 147-es viszonylaton töltötte. A járművön megjelent a közelmúltban forgalomba állított alacsonypadlós buszokról ismerős BKK embléma és az új típusú tájékoztató matricák is. A BPI-020-as rendszámú Ikarus után hamarosan további felújított 412-esek érkeznek vissza Budapestre.

Két év után újabb felújított 412-es Ikarus jelent meg Budapesten <br> a képre kattintva galéria nyílik <br> (Molnár Dániel felvételei)

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.