Keresési eredmény a(z) „airshow” címkére
Rendezés:

Repülés

Az „igazi” repülőnapot elmosta az eső, előtte a repülőfotósoknak viszont pompás programot tartottak a Luftwaffe gépei és a D-napos Dakoták.

Repülés

Egy hét aviatika és öröm: fényképes beszámoló Lakelandből.

Repülés

Az aviatika igazi szerelmesei oda mennek, ahonnan fotózni is lehet... Skandinávok a levegőben, amerikaiak inkább a földön.

Repülés

Boszorkány-repülés és tükörrepülés, élmény-repülés és munkarepülés, kötelékek és szólisták, oldimerek és egy vadonatúj konstrukció.

Repülés

A különlegességek: Baltic Bees L-39-esekkel, jönnek a műrepülő Vörös Bikák, a lomha szép lufik, és bemutatkozik az új magyar műrepülőgép!

Repülés

A kellemest összekötni a kellemessel: tengeri fürdőzés és tengeri légibemutató. A Frecce idén repüli utoljára régi gépeit. Menteni és elfogni helikopterrel.

Repülés

Kormánygépek dinamikus bemutatója, Veres Zoli is műrepült, a mi Gripenünket csak kiállították. Viper-beszerzés után az amerikaiak sehol.

Repülés

Ideális időben még plusz ötezer néző jöhetett volna. Ha marad a reptérkezelő, jövőre is biztosan lesz repülőnap!

Repülés

Gazdag hétvégi program a légihagyomány és a modern aviatika jegyében. Kötelékek, műrepülések, tömegjelenetek a légtérben...

Repülés

Augusztus 20, gyors harci kötelék, bájosan lassú oldtimerek, helikopter-forgolódás. ejtőernyősök csobbantak, az új szállítógép is repült.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/