Keresési eredmény a(z) „airshow” címkére
Rendezés:

Repülés

Díszvendégek: a T-6-osok és a RAF. Öt óra holding vagy tizenhat óra vezetés a földön. Homebuild, oldtimer és katonai sztárok a világ legnagyobb repülőtalálkozóján.

Repülés

Az egykori világháborús repülőtér az egykori világháborús gépek legnagyobb gyűjtőhelye, a Flying Legends a legnagyobb oldtimer találkozó Európában.

Repülés

Putyin MiG-jeinek átadása, modernizálás égen-földön, déli szomszédunk komolyan gondolja a haderőfejlesztést.

Repülés

Angyal László kiállítása: a repülés lelki jelenség. Technikai trükkök helyett költészet. A gyorsan mozgó szerkezetek esztétikája.

Repülés

Retro légiharc, román sólymok és a palástorsó. Ancsa-dörej, vitorlázó suhogás, Li-2-es királynő, tüzköpő Csirkecomb, anyósok a levegőben.

Repülés

Csemegék: világháborús légiharc-bemutató, Extra-kötelék, Apollo-formáció, helikopteres akrobatika, vitorlázó műrepülés, lufik reggel-este, és még sokminden más.

Repülés

Egyre jobb program, jó szervezés. Veres Zoli és az Al Fursan. Tupoljev-búcsú, kissé kudarcos Blackhawk-bemutatkozás.

Repülés

Amikor a reptéren kívülről jobban láthatók a bemutatók. Az öreg Buff és az ifjabb Lancer látogatása. A lengyel légierő hatvannál több gépet repültetett!

Repülés

Nehéz döntések, a kemény biztonsági követelmények jegyében. Az időjárás közbeszólt, de mégis volt repülés.

Repülés

Ötezer önkéntes segítette a szervezőket, a reptéren óránként átlag 123 fel- és leszállás történt, 2991 gép repült a bemutatókon...