Keresési eredmény a(z) „bkv” címkére
Rendezés:

Közút

Nyílt napot tartanak szombaton Óbudán, ahol a látogatók többek között megtekinthetik a garázsból üzemeltetett BKV-s autóbuszokat, valamint a nosztalgiaflotta több darabját is. A parkban egész hétvégén gyereknap lesz!

Közút

Várhatóan július közepén indulhat el Budapesten az 1-es villamos meghosszabbított, Etele tér és Fehérvári út közötti szakaszán a forgalom, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az ezzel kapcsolatos forgalmi változásokról társadalmi egyeztetést kezdeményezett.

Vasút

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a Magyar Autóklub közreműködésével nyílt napot rendezett a Magyar Közlekedési Szövetség a BKV Vasúti Járműjavító Kft. vendégeként.

Vasút

Idén Brüsszelben rendezték a Villamosvezető Európa-bajnokságot. A huszonegy ország részvételével zajló viadalt a rendezők nyerték, a budapesti csapat a tizennegyedik.

Vasút

Pótlóbusz közlekedik pénteken, szombaton és vasárnap este a 3-as, a 24-es, a 28A és a 62A villamos egyes szakaszán karbantartás miatt.

Közút

Elfáradtak az első nagyfelújításon átesett 412-es Ikarusok is, két Van Hool is ment utánuk.

Közút

Ezúttal egy 7700-as Volvo az áldozat, tíz évvel ezelőtt Flóraként ismerte mindenki.

Közút

Bő két hétig a villamosok helyett Ikarusok szaladgáltak a Népszínház utcában, már csak két napjuk maradt.

Közút

Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei április 26-án szombattól kezdődő hétvégeken, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pedig pótlóbuszok közlekednek.

Vasút

Ismét megszemléltük az 1-es villamos leendő végállomását, a munkálatok már a finisben vannak.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/