Keresési eredmény a(z) „blog” címkére
Rendezés:

Blog

Az 1-es, a 3-as és a 7-es egység fordult meg szerdán Dunakeszi és Hegyeshalom között.

Blog

Az emberek többségében az az elképzelés él, hogy amelyik lábbeli egészséges, azon látszik, hogy milyen célból készült, és a legkevésbé a divatos jelző illik rá. Éppen ezért a Birkenstock papucsok hivatottak arra, hogy bebizonyítsák ennek az állításnak az elavultságát.

Blog

Az új technológiák alkalmazása a műanyaggyártásban is egyre jobban előtérbe kerül. Az ipari robotok alkalmazása lehetővé teheti például, hogy a termelés a nap 24 órájában folyamatosan és állandó minőség biztosítása mellett történjen. Egy robot a nehéz terepen is megállja a helyét. Minden műanyaggyártó cég törekszik az egyre szélesebb körű automatizálásra.

Blog

Sok családban probléma, hogy a gyerek nem fogad szót. Hiába kérjük, utasítjuk, könyörgünk, a gyereknek esze ágába sincs ránk hallgatni. A következő cikkünkben néhány olyan jó tanácsot gyűjtöttünk össze, amellyel sokkal könnyebben elérhetjük, hogy a gyerek engedelmeskedjen.

Blog

A hírességek, legyenek azok zenészek vagy színészek, elképesztő érdeklődést képesek generálni a közösségimédia-felületeken és az újságok címlapjain is. Ez pedig csak fokozódik, ha házasodnak, válnak vagy éppen gyermeket vállalnak.

Blog

A hálószoba a legintimebb része a lakásnak. Amennyiben szeretnéd még meghittebbé tenni a hangulatot, feldobhatod gyertyákkal, rózsaszirmokkal, különleges illatokkal, esetleg ínyenc ételekkel, hogy kedvesedet levedd a lábáról. Azonban nincs mit tenni, ha egy footballrajongóval élsz együtt, számára a kedvenc csapata logójával ellátott ágyneműhuzat, takaró vagy párna lehet a legmegfelelőbb meglepetés.

Blog

A hatások ismertetése előtt felmerülhet, hogy miért is érdekes a zöldkagyló? Egyáltalán mi is ez? Ez a kagylófajta Új-Zélandon őshonos, ahol az odaérkező kutatók azt jegyezték fel, hogy a maori törzs földje elvesztésével folyamatos vándorlásra kényszerült, azonban a hideg és a jelentős fizikai igénybevétel ellenére nem mutatták sem ízületi gyulladás, sem reuma, sem pedig a hátfájás jeleit a törzs tagjainál. Étrendjük alapját a tenger gyümölcsei, különösen a zöldkagyló képezte.

Blog

Az exkluzív, illetve prémium kategóriát képviselő motorok és robogók sajátossága, hogy rendre borsos árcédula tartozik hozzájuk. Persze a szokványosnál lényegesen magasabb árért cserébe rendre minőségibb kivitelezői munkát is kap cserébe a vásárló.

Blog

Ha Ön is azok közé tartozik, akik alapvetően nehezen szánják rá magukat a külsejük feldobására, azonban az utóbbi időben valami újra vágyik, akkor jobb, ha tudja, ezzel nincs egyedül! Annyi biztos, hogy a vadiúj fazon vagy hajszín utáni vágyakozás hátterében a koronavírus miatti helyzet áll. A következő pár sorban erről olvashat bővebben.

Blog

Egy építkezés számtalan feladattal és akár bosszúsággal járhat. Sokat segíthet, ha még a tervezés fázisában sorra vesszük, melyek azok a szolgáltatások, amelyek elengedhetetlenek.