Keresési eredmény a(z) „blog” címkére
Rendezés:

Blog

A küzdősportok népszerűségének növekedésével egyre többen vágnak bele a keleti eredetű sportok komolyabb végzésébe.

Blog

Január 31-én mintegy 2,5 millió éves matrica érvényessége járt le, de ez nem jelenti azt, hogy túl késő lenne megvenni a 2020. évi autópálya matricát. A 2020-as matricák ugyanis 2021. január 31-ig lesznek érvényesek. A megyei matricákból csak éves változat kapható.

Blog

A garázskapu redőny az egyik legpraktikusabb nyílászáró, amellyel a garázsunkat elláthatjuk. Modern megjelenésű, helytakarékos, kényelmes és megfelelő szerelés mellett szinte zajmentes megoldás. Az ilyen redőny ideális választás, ha hosszú távra tervezünk. Vajon nehéz házilag végezni a beszerelést? Mindenképpen szakemberre van szükség, ha ilyesmit szeretnénk?

Blog

A legtöbben addig nem is gondolnák, hogy a kormánymű felújítása milyen sok buktatóval járhat, amíg saját bőrükön nem tapasztalják. Mivel ez egy elég költséges javítás, ezért sokan szeretnének rajta spórolni, de ezzel gyakran csak extra kiadást generálnak maguknak.

Blog

Akár magánjellegű célokra, akár professzionális módon végzünk burkolási munkálatokat, a csempék méretre szabása olykor-olykor elkerülhetetlen feladatnak bizonyul. Ezért is számít kifejezetten előnyös dolognak az, ha rendelkezésünkre áll egy praktikus csempevágó készülék.

Blog

Tudjuk, hogy a forró fürdő felmelegíti a testünket és a lelkünket, a hideg zuhanynak pedig már a gondolatától is libabőrösek leszünk. Azonban ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne a hideg zuhanynak néhány jótékony hatása a szervezetre, csak ahhoz le kell küzdenünk az ódzkodásunkat a hűvösebb víz érintésétől.

Blog

Az aranynak számos előnye van: elterjedt, ismert, jó értékőrző, változatosan felhasználható. Éppen ezért befektetésként is szóba jöhet, de vajon valóban megéri aranyba fektetni a pénzünket? Cikkünkben ezt a témát járjuk körbe.

Blog

A fitnesztermek látogatóinak száma minden nappal újabb és újabb tagokkal bővül. A minőségi gépek, az időjárástól független edzés, az egyéni és csoportos lehetőségek, az egyéni időbeosztás mind vonzó tényezők.

Blog

Masszív beruházás, javuló szolgáltatás, nyugatias árak, de keleti kényelem – ez ma a Magas-Tátra.

Blog

Egy költözés mindig stresszel jár, még akkor is, ha csak a szomszéd kerületbe költözünk, nem beszélve arról, ha ennél jóval távolabb, akár egy másik országban képzeljük el az életünket.