Keresési eredmény a(z) „csod” címkére
Rendezés:

Repülés

Több százezer érvénytelenné vált menetjegy vásárlója követelheti vissza pénzét a csődbe ment Air Berlin német légitársaságtól, a Bild értesülése szerint akár az egymilliót is elérheti mindazok száma, akiknek tartozik a felszámolás alatt álló vállalkozás.

Repülés

Az utolsó járat Berlinbe. Harminckilenc év és az utolsó tíz küszködése. Megvan a megállapodás: az easyJet huszonöt gépet és berlini slotokat vesz. Mégis marad az arculat?

Repülés

A Monarch Engineering nem ment csődbe. Harc a leszállási jogokért, ki veszi át a pilótákat? Elkerülhetetlen az európai konszolidáció.

Repülés

Száztízezer utast hoznak haza bérelt gépeken. Kíméletlen árháború, visszaesett forgalom az egyiptomi, törökországi és szíriai események miatt.

Repülés

Csak a befizetett összeg egy részére számíthatnak azok, akik a csőd bejelentése előtt fizettek.

Repülés

Egy 777-est Törökországban, egyet Belgiumban őriznek, egy pedig zarándokokat szállít. A cég vezetői vád alatt háziőrizetben, a tulajdonos külföldön.

Repülés

Kinek, kik ellen üzennek a járvány áldozatai? A napi 4-5 milliós veszteség meggyorsíthatja a teljes bedőlést. Járattörlés Budapestre is.

Repülés

O’Leary megszerezné az olaszok szélestörzsű flottáját is... De hogyan tudna megegyezni az ő stílusában a személyzetekkel és a bérbeadókkal?

Repülés

Igen, a Ryanair. A légitársaság a német és az európai versenyjogi hivatalhoz fordul.

Repülés

Csődöt jelentett az Air Berlin légitársaság, miután fő részvényese az Etihad Airways úgy döntött, nem támogatja tovább anyagilag a német légitársaságot. Az Air Berlin közlése szerint azonban így is folytatják a munkát.