Keresési eredmény a(z) „easa” címkére
Rendezés:

Repülés

Az FAA pilótái és szakemberei is ott vannak a gépen. Túldöntött fordulók, átesések, megközelítések, átstartolások három napon át. Az európai és a kínai hatóság is ragaszkodik a saját vizsgálathoz.

Repülés

A Velis Electro megrendelői repülőiskolák és „Elon Musk-típusú” elkötelezettek, a repülési idő 50 perc. Már idén több, mint harminc példány átadására készülnek.

Repülés

Egészségügyi nyilatkozat, maszkhasználat. A buszokon is tartani kell a távolságot! És ha valaki repülés közben lesz rosszul? Ne árusítsanak a fedélzeten nem szükséges cuccokat.

Repülés

Khívás a 777x ellen, de a több utashoz és a továbbfejlesztett ajtókhoz több személyzet is kell. Egy sorban tíz utas: a „hering-üzemmód” kérdéses jövője.

Repülés

Kapcsolattartó irodát nyit Budapesten az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség.

Repülés

A Lufthansa és a British üresen tartja a leghátsó széksort, az indiaiak a leghátsó poggyászteret. EASA-direktíva: lehet, hogy módosítani kell a szoftveren.

Repülés

Az európai hatóság bejelentette, nem fogadja el az amerikaiak döntését a repülési engedély helyreállításáról.

Repülés

Trimmkerék, állásszögszenzorok, kiképzés, szoftver helyett processzorcsere – az EASA követelményei valószínűleg tovább halasztják az újraengedélyeztetést.

Repülés

Az A321LR elnyerte a kiterjesztett kéthajtóműves üzemeltetés lehetőségét is. A Primera csődbe ment, az Arkia kapja az első gépet.

Repülés

Ha nem lesz „puha” Brexit, az európai gyártó átköltözteti gyárait az Egyesült Királyságból Ázsiába.