Keresési eredmény a(z) „flixbus” címkére
Rendezés:

Vasút

Szolgáltatásának kiterjesztésére készül jövőre a FlixMobility: a sikeres németországi első másfél év után külföldön is bevezeti FlixTrain márkáját.

Közút

Budapest és Belgrád közösségi közlekedési kapcsolatát javítja a FlixBus. A nemzetközi mobilitási szolgáltató októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a két főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

Közút

A magyar utasok is hozzáférhetnek filmekhez és sorozatokhoz, hangoskönyveket hallgathatnak, elolvashatják a legújabb magazinokat, illetve játszhatnak is utazásuk során.

Közút

Hazánkban még nem ismert, pedig hatvan országban több, mint egymillió utas használta a busztársaság különjárati szolgáltatásait.

Közút

Az európai autóbuszforgalmi piacon ez nagy átalakulást jelent.

Közút

Eperjesről a dél-csehországi Lipno víztározóhoz Budapesten át vezet az út.

Közút

Június 14-én újra elindulnak a FlixBus nyaralójáratai. Horvátország és Montenegró tizennégy tengerparti települése közvetlenül megközelíthető lesz zöld távolsági busszal, Közép-Dalmáciába minden nap lesz éjszakai összeköttetés.

Vasút

A Deutche Bahn konkurense még több vonatot akar közlekedtetni.

Vasút

A német Flixbus anyacége március 24-én indítja első járatait a korábban a Hamburg–Köln Expressz által kiszolgált útvonalon.

Vasút

A buszos cég segítségével hetvenezer jegyet sikerült értékesíteni.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/