Keresési eredmény a(z) „flixbus” címkére
Rendezés:

Vasút

A RegioJet első fiumei fürdősvonatán sok cseh és szlovák újságíró mellett – a magánvasút magyar partnerének, a CRS-nek a jóvoltából – két magyar újságíró is ott lehetett. Az iho interjút is készíthetett Radim Jančurával, a RegioJet minden nagyvállalkozói allűrtől mentes, lazán és közvetlenül viselkedő főnökével, tulajdonosával. A visszaúton az indexes kollégával együtt tehettük föl kérdéseinket: Tenczer Gábor nagy sörbarát, így azt firtatta, hogy lehet, hogy ilyen olcsón, akár egy euró alatti áron adják üvegjét.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló április 20-ától április 26-áig.

Közút

A koronavírus-járvány megálljt parancsolt a busztársaságnak. Daniel, Andre és Jochen érzelmes e-mailben köszön el – remélik, csak átmenetileg.

Közút

A Dortmund–London járaton tesztelik. A napelemek a busz elektromos rendszerét látják el energiával, csökkentve az üzemanyag-felhasználást és a szén-dioxid-kibocsátást.

Közút

A távolsági buszszolgáltató harminc országot lefedő hálózatát 62 millió utas használta. Járatsűrítések Magyarországon, Budapest a húsz legnépszerűbb FlixBus célállomás között.

Vasút

Szolgáltatásának kiterjesztésére készül jövőre a FlixMobility: a sikeres németországi első másfél év után külföldön is bevezeti FlixTrain márkáját.

Közút

Budapest és Belgrád közösségi közlekedési kapcsolatát javítja a FlixBus. A nemzetközi mobilitási szolgáltató októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a két főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

Közút

A magyar utasok is hozzáférhetnek filmekhez és sorozatokhoz, hangoskönyveket hallgathatnak, elolvashatják a legújabb magazinokat, illetve játszhatnak is utazásuk során.

Közút

Hazánkban még nem ismert, pedig hatvan országban több, mint egymillió utas használta a busztársaság különjárati szolgáltatásait.

Közút

Az európai autóbuszforgalmi piacon ez nagy átalakulást jelent.