Megduplázta buszait a Flixbus a szerb határ felé

iho/közút   ·   2019.10.16. 09:00
flixbus_belgrad0

Az utasok három nappali és egy éjszakai járat közül választhatnak, amelyek menetideje hat óra. A bővítés az Újvidékkel való összeköttetést is érinti, ide 4 óra 45 perc alatt érnek a zöld buszok. Budapestről a távolsági busz jelenleg a leggyorsabb menetrend szerinti közösségi közlekedési lehetőség mindkét szerb városba.

– Újvidék és Belgrád távolságukból adódóan ideális elemei a Budapestet a környező országokkal összekötő regionális hálózatunknak. A távolsági busz menetidejének köszönhetően olcsó és kényelmes alternatívája lehet a személyautónak is az útvonalon. A mostani kapacitásbővítéssel még rugalmasabbá vált az ajánlatunk, amitől azt várjuk, hogy mind az üzleti, mind a rekreációs céllal Szerbiába utazók között nő azoknak a száma, akik a FlixBus mellett döntenek az egyéni közlekedés helyett – mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek