Flixbus: egyelőre vége

iho/közút   ·   2020.04.21. 18:00
flixbus_szorakoztatas0

„A FlixMobility alapítóiként komoly felelősséget érzünk érted és utasok millióiért, valamint 3000 munkatársunkért világszerte. Ugyanakkor édesapaként, férjként, és gyermekként is minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy családjaink biztonságban legyenek.

(fotók: Flixbus)

Az elmúlt néhány hétben partnereinkkel együtt meghoztuk azt a nehéz, de szükséges döntést, hogy világszerte felfüggesztjük szinte teljes működésünket. Miközben továbbra is őszintén hiszünk abban, hogy az utazás bővíti a látókörünket és aktív szerepe van szociális életünkben, azt is tudjuk, hogy most otthon kell maradnunk. Jelenleg sok minden bizonytalannak tűnhet, de arról biztosíthatunk, hogy ha ismét lehetséges lesz, a FlixMobility egy a korábbinál is erősebb hálózattal tér vissza” – így kezdődik az az e-mail, amelyben a cég alapítói bejelentik, le kell álljanak a világoszöld–narancssárga buszok.

Tavaly 1 millió 400 ezer magyar utasa volt a társaságnak, Budapest az éves statisztika szerint a tizenkilencedik legnépszerűbb célállomás világszinten, a legforgalmasabb napokon közel kilencven busz indult a magyar fővárosból. Járatsűrítéseken gondolkoztak, 2019-ben elsők között tette használhatóvá az Apple Pay fizetési módot foglalási felületén, ősszel pedig a helyi partnerek által üzemeltetett buszokon is megjelent a FLIXtainment fedélzeti szórakoztató rendszer.

Most meg jött a koronavírus, és átmenetileg ennek vége.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Lánchíd: az év végén visszaadható a hídpálya a forgalomnak

iho/közút   ·   2022.07.23. 12:00

Rekordidő alatt elkészült az új acél útpálya, ami a régi, elöregedett vasbeton-pályaszerkezetet váltotta fel. A behelyezett pályatáblák a híd teljes hosszán egybefüggő részt alkotnak, ennek köszönhetően már végig lehet sétálni a Lánchídon. A hídpályát várhatóan év végén visszaadják a forgalomnak.

Közút Infrastruktúra

800 méteren teljesen más lesz a Vezér utca

iho/közút   ·   2022.07.18. 16:35

Elkezdődtek a felújítási munkák a XIV. kerületi Vezér utcában: a Fogarasi út és a Füredi utca közötti útszakasz a lakóknak és a környéken közlekedőknek is biztonságosabbá válik. A korszerűsítés előreláthatóan 2023 tavaszáig tart.