Keresési eredmény a(z) „hegyeshalom” címkére
Rendezés:

Vasút

A régi műtárgy bontása és az új híd beépítése három hónapot vett igénybe, ez idő alatt Rajka és Hegyeshalom között nem járhattak a vonatok.

Vasút

Csütörtöktől vasárnapig turnézik hazánkban a németek nohabos különvonata.

Vasút

A vonatok Hegyeshalomnál nem lépnek ki. Ja, de mégis!

Vasút

Az új nemzetközi bérlettel a Győr, Mosonmagyaróvár, illetve Hegyeshalom és Bécs között rendszeresen utazók spórolhatnak.

Vasút

A GYSEV által fenntartott vonal felújításának tervezése elkezdődött, a projekt a rajkai vasútállomás átépítését is tartalmazza.

Vasút

A GYSEV járatai nyolc évet követően törik meg a csendet a magyar–szlovák határátmeneten. A ZSSK rövidebb menetidőt és több járatot kínál Szlovákiában.

Zöldút

Naponta háromszáz elektromos meghajtású nyerges vontató és a hozzá tartozó pótkocsi készülne a tervezett gyárban. Kérdés, megérné-e.

Vasút

Fényképek a fára futott EC 173-ról. Nyugat-Dunántúlon a csütörtök esti vihar után normalizálódott a vasúti közlekedés, Zalaegerszegről azonban késve indulnak a szerelvények, az Eger-Füzesabony vonalon pótlóbuszok járnak, Hegyeshalomnál az osztrákok éjszaka leállították a vonatokat.

Vasút

Az első két saját gépet követően újabb hárommal bővült a soproniak gépparkja. Kettő a napokban futópróbázott Győr környékén.

Vasút

Egy vasutas találta meg az ellopott életmentő eszközt. 
 


https://rch.railcargo.com/hu/