Keresési eredmény a(z) „kecskemet” címkére
Rendezés:

Közút

Az M5 autópályát az 5-ös főúttal összekötő út fejlesztésének alapkövét rakták le.

Közút

Mintegy 600 millió forintból, önerőből. A gyártó- és raktárterületet is magába foglaló új csarnokot még az idén átadják.

Repülés

„Pacikám”: Mi-24-es a rongálásbiztos talapzaton. Az egykori NDK-s gép persze a magyar festését kapja, és a 005-ös oldalszámot.

Közút

Ugyan az időjárás miatt lezárták és téliesítették az épülő M44-es munkaterületét, az év végére több szakaszon felkerült az aszfaltréteg, és a Körösön épülő hídnál beemelték a hídgerendákat.

Repülés

Folyamatosan viszik nagyjavításra a harci helikoptereinket, a második négyes adag is elrepült Kecskemétről.

Repülés

Szándékosan ment oda, tudtak az érkezéséről, nem történt incidens Kecskeméten.

Repülés

Nem éppen gyűjtőknek való kiírás: egy tétel a huszonhárom gép, köztük négy biztosan használható. Van potenciális vevő, akire Oroszország is rábólint?

Közút

Két tehergépkocsi és egy rendőröket szállító autóbusz ütközött össze Kecskemét közelében hétfőn délelőtt. A balesetben ketten meghaltak, tizenöten megsérültek.

Vasút

Bár már kilencedik éve, hogy véget ért az utolsó kispöfögés, a kecskeméti kisvasút díszes múltja nem kopik ki az emlékezetből.

Repülés

Gyakoroltak Kecskeméten a Griffmadarak, Szolnokon a forgószárnyasok, Budapesten lesz polgári gépek bemutatója is, most már csak jó idő kellene vasárnapra.