Keresési eredmény a(z) „kecskemet” címkére
Rendezés:

Közút

Két tehergépkocsi és egy rendőröket szállító autóbusz ütközött össze Kecskemét közelében hétfőn délelőtt. A balesetben ketten meghaltak, tizenöten megsérültek.

Vasút

Bár már kilencedik éve, hogy véget ért az utolsó kispöfögés, a kecskeméti kisvasút díszes múltja nem kopik ki az emlékezetből.

Repülés

Gyakoroltak Kecskeméten a Griffmadarak, Szolnokon a forgószárnyasok, Budapesten lesz polgári gépek bemutatója is, most már csak jó idő kellene vasárnapra.

Repülés

Összeszerelő, bázis pilótaiskolának. A 212-es megkapta a típusalkalmasságit, következhet a gyártás. Az eFusion esélyei, például a vészhelyzeti oktatásban.

Repülés

Új demopilótái vannak a Légierőnek, sőt, repülőidő is van felkészülésre, bemutatóra. Friss információk szerint mégsem  lesz gépünk a RIaT-on.

Repülés

A futómű ez alkalommal mégis kijött, a gép biztonságosan leszállt Kecskeméten, de a Gripenek repülését leállították.

Repülés

Sugárhajtásúak a szentgyörgyi bázison, beszámoló kerítésen belülről és kívülről. Harci helikopterek és két „nagy szélkelep” a NATO repülőtéren, Budapesten.

Vasút

Meghibásodott a vasúti biztosítóberendezés.

Közút

Tizenhat miniszterelnökségi dolgozót az év hátralévő részében áfa nélkül 16,2 millióért fognak minden munkanapon Kecskemétre szállítani busszal, derül ki Közbeszerzési Értesítőből.

Ellátási lánc

A Szeged felé vezető oldalon egy személyautó az út menti árokba borult.