Keresési eredmény a(z) „kecskemet” címkére
Rendezés:

Közút

Ugyan az időjárás miatt lezárták és téliesítették az épülő M44-es munkaterületét, az év végére több szakaszon felkerült az aszfaltréteg, és a Körösön épülő hídnál beemelték a hídgerendákat.

Repülés

Folyamatosan viszik nagyjavításra a harci helikoptereinket, a második négyes adag is elrepült Kecskemétről.

Repülés

Szándékosan ment oda, tudtak az érkezéséről, nem történt incidens Kecskeméten.

Repülés

Nem éppen gyűjtőknek való kiírás: egy tétel a huszonhárom gép, köztük négy biztosan használható. Van potenciális vevő, akire Oroszország is rábólint?

Közút

Két tehergépkocsi és egy rendőröket szállító autóbusz ütközött össze Kecskemét közelében hétfőn délelőtt. A balesetben ketten meghaltak, tizenöten megsérültek.

Vasút

Bár már kilencedik éve, hogy véget ért az utolsó kispöfögés, a kecskeméti kisvasút díszes múltja nem kopik ki az emlékezetből.

Repülés

Gyakoroltak Kecskeméten a Griffmadarak, Szolnokon a forgószárnyasok, Budapesten lesz polgári gépek bemutatója is, most már csak jó idő kellene vasárnapra.

Repülés

Összeszerelő, bázis pilótaiskolának. A 212-es megkapta a típusalkalmasságit, következhet a gyártás. Az eFusion esélyei, például a vészhelyzeti oktatásban.

Repülés

Új demopilótái vannak a Légierőnek, sőt, repülőidő is van felkészülésre, bemutatóra. Friss információk szerint mégsem  lesz gépünk a RIaT-on.

Repülés

A futómű ez alkalommal mégis kijött, a gép biztonságosan leszállt Kecskeméten, de a Gripenek repülését leállították.